|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Ion Cîlea va face echipă cu noul prefect, Dumitru Cornoiu 

Dumitru-Nicu-Cornoiu-

Declaraţie de  presă

După cum se ştie, Guvernul României, primul ministru Victor Ponta, preşedintele Partidului Social Democrat au hotărât să numească în funcţia de prefect un reprezentant  al UNPR având în vedere  loialitatea acestei formaţiuni politice în susţinerea Guvernului nostru  şi a Programului de Guvernare.

Vă mărturisesc că mă număr printre cei care îl cunosc foarte bine pe domnul Nicu Cornoiu cu care am iniţiat şi dus la bun sfârşit numeroase acţiuni în interesul populaţiei din acest judeţ.

Personal, m-am convins de excepţionala sa pregătire profesională, de integritatea  morală  şi  modestia sa, de corectitudinea, obiectivitatea şi profesionalismul manifestat în luarea deciziilor şi în interesul oamenilor.

De altfel, aceste calităţi m-au convins, în urmă cu 5 ani, să-l propun pentru funcţia de secretar de stat, preşedinte al Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă. Mă refer numai la câteva din numeroasele calităţi politice, profesionale şi morale pe care le-a demonstrat în toate funcţiile ce i-au fost încredinţate şi care i-au adus aprecieri.

Misiunea care îi este încredinţată  cere  din partea noului prefect să manifeste respect pentru lege, dar şi pentru vâlceni,  curaj şi răspundere, dar şi fermitate în luarea deciziilor, o corectă înţelegere a realităţilor şi faptelor de viaţă.

Ca om cu experienţă politică şi administrativă îi recomand noului prefect să fie bun şi drept, să se aplece asupra problemelor complexe din judeţ, dar să  se îngrijească şi de  nevoile oamenilor.

Îi doresc mult succes şi  îl asigur că va  avea permanent în mine  un om de dialog şi un partener apropiat,  animat de aceleaşi dorinţe ca judeţului şi vâlcenilor să le fie cât mai bine.

 

 

Dr.ing. Ion CÎLEA

 

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea

 

 

One Response to Ion Cîlea va face echipă cu noul prefect, Dumitru Cornoiu

  1. Un Valcean

    DACA CEI DOI AU ACEEASI GRUPA SANGVINA …
    SI DACA MILITEAZA PENTRU ACELASI IDEAL SI SUB ACELASI SIMBOL – „SECERA SI CIOCANUL” …

     

Leave a Response