|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Directorul Băviță de la ABA Olt a premiat mai mulți elevi merituoși 

Bavita-Daniel-300x225(2)

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei 2014                                                  

Mihaela Coca si Cristina Dumitrescu, salariate ale Administratiei Bazinale de Apa Olt, cu sprijinul directorului Daniel  Băviță au organizat in cinstea  Zilei Mondiale a Apei 2014 o actiune de informare si constientizare  la CNI Matei Basarab Rm. Valcea.

Aceasta actiune a fost desfasurata in baza parteneriatului incheiat intre cele doua institutii sub sloganul ,,APA SI ENERGIA” si a fost derulata la clasa III-a C sub indrumarea profesoarei  Gina Dirleci.

Cu aceasta ocazie copiilor le-au fost oferite informatii despre apa si energie, despre  legatura dintre apa si energie, incurajandu-i sa pastreze curatenia naturii, in special a apei, pentru ca aceasta inseamna viata, ne da sanatate, copiii fiind receptivi la toate informatiile primite.

Datorita feedbackului pozitiv oferit din partea copiilor, organizatorii actiunii din cadrul Administratiei Bazinale de Apa Olt au promis ca se vor mai intalni si cu alte ocazii.

La finalul actiunii, elevii au fost  recompensati din partea  Administratiei Bazinale de Apa Olt cu diplome si cadouri.

Scopul Administratiei Bazinale de Apa Olt prin actiunile pe care le intreprinde prin scoli este de a creea niste comportamente permanente in randul copiilor pentru a proteja apa si mediul, astfel incat atunci cand vor ajunge la randul lor adulti sa promoveze aceste idei.

 

Leave a Response