|marți, aprilie 23, 2024
  • Follow Us!

Marius Pîrvu a zburat din funcție! Victor Avram, noul director general de la Oltchim! 

oltchim1-500x333

 

Combinatul Oltchim ar putea avea un nou director începând de săptâmâna viitoare, în persoana lui Victor Avram, în prezent acesta fiind director al departamentului mecano-energetic, potrivit unor surse din cadrul combinatului.

Sursele mai spun că acesta se află în prezent la Bucureşti la o întâlnire cu ministrul Constantin Niţă, pentru a discuta condiţiile preluării acestui mandat.

Aceleaşi surse afirmă că hotărârea a fost luată, joi, la la Ministerul Economiei unde a fost prezentă o delegaţie de la Vâlcea formată din liderii de sindicat de la Oltchim şi Cartel Alfa – Filiala Vâlcea.

Dacă se va adeveri informaţia, Victor Avram l-ar înlocui pe actualul director Marius Pârvu, numit în vara anului trecut.

La conducerea combinatului Oltchim, după demiterea managerului Constantin Roibu, în septembrie 2012, au fost schimbaţi nu mai puţin de patru directori generali.

Oltchim se află în insolvenţă din ianuarie 2013, are un număr de 2.300 de angajaţi, şi lucrează la 20% capacitate. Societatea a fost propusă pentru privatizare, dar termenele au fost decalate, pentru a fi găsit un investitor strategic. Ultimul termen anunţat de administratorii judiciari ai combinatului este de 17 mai.

Leave a Response