|joi, aprilie 25, 2024
  • Follow Us!

SENSE Marine MOOD 

Sense2377

Sense2377Care este stilul care ți se potrivește, care este nota de artă care dă culoare ținutei tale? In această vară, SENSE te poartă la mare, pe Riviera, în Capri sau în însorita Grecie, și îți propune o colecție estivală extrem de actuală în armonie cu ultimele tendințe internaționale. „Keep elegant and relax”.

Culorile potrivite pentru acest sezon, albastru navy, alb și coralul persan reflectă atmosfera nonșalantă a vacanței în care stilul și eleganta sunt îmbinate cu spiritul practic și lejeritatea. „Marine mood” aduce în prim plan bumbacul, tricotul special, mătasea, dantela fină și denimul foarte ușor. Dungile, bulinele și contrastele de culoare creează iluzii optice foarte elegante care sculptează silueta. Se poartă gulerul marinar redefinit asemenea unei eșarfe elegante, pantalonii corsar foarte practici pentru sandalele grecești și acea lungime care pune în evidență cu mult stil picioarele frumoase.

Andreea Tincu a conceput pentru tine în această colecție capsulă o serie de ținute care aduc spiritul marin în centrul metropolei cu o notă sport elegantă foarte franțuzească. Pentru cele care pleacă la mare, aceste ținute confortabile aduc un rafinament clasic decontractat.

Combinația Bleumarin-Alb este garanția ideală a eleganței sobre, foarte french, într-o asociere al cărei contrast redefinește silueta. Detaliile sunt cheia acestei noi linii – gulerul cu nasturi delicați, gulerul cu jabou plisat, paspoalurile fine care ornează cardiganul și câteva aplicații subtile. Ele pun în evidență chipul și aduc o notă foarte chic.

Bulinele mici și foarte mici, albe pe fond bleumarin, sunt elementul clasic al sezonului, de un farmec extraordinar. Ele convin oricărui tip de siluetă și în acest dozaj subtil aduc eleganța anilor 30-50 în tendințele sezonului. Posibilitățile de asociere ale pieselor din țesături excepționale sunt multiple și exact aici stă secretul SENSE.

Dantela foarte modernă folosită de SENSE conferă trupului acea doză de farmec și mister, cu subtile conotații senzuale. Rochia de dantelă, must-have al verii seara pe plajă, îți conferă o atracție irezistibilă. In acest sezon, dantela cu inserții florale se poartă natural, fără bijuterii prețioase, fără accesorii inutile. Foarte la modă este pencil-skirt, această fustă foarte cambrată cu 7 nasturi aurii, potrivită în ținutele office mai provocatoare.

Valurile mării sau bolta înstelată au inspirat silueta sezonului. Ea flatează corpul lăsându-l să se unduiască în mers pe tocurile subțiri, foarte înalte. Ținutele SENSE sunt lejere, dar extrem de rafinate prin detaliul ales, lăsând acea libertate a mișcării, acel lux natural.

 

Rendez-vous în magazinele SENSE pentru a proba noua colecție care te poarta la mare sau pe www.fashionsense.ro.

 

 

 

 

Leave a Response