|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

A MINȚIT CU NERUȘINARE! Banii promiși de Victor Ponta n-au ajuns în Vâlcea! 

inundatii analiza

Apele s-au retras si oamenii au inceput sa se intoarca la gospodariile distruse de inundatiile din ultima saptamana. La urmatoarea ploaie scenariul s-ar putea repeta, insa, in Valcea, unde n-au ajuns banii promisi de Victor Ponta.

Malul raului Olanesti nu a fost consolidat suficient si puhoiele ar putea ajunge iar la casele oamenilor. Primarul localitatii Vladesti, din judetul Valcea, a spus la Digi 24 ca nu a primit niciun ban de la Guvern pentru pagubele provocate de inundatii.

Edilul incearca totusi sa consolideze malul raului cum poate. A primit 1.000 de tone de piatra de la cariera Bistrita, dar nu sunt de ajuns. Pentru repararea drumurilor, spune primarul, a solicitat 400.000 de lei, chiar daca i-ar fi trebuit de doua ori mai mult.

Guvernul anuntase ca va acorda 50 de milioane de lei autoritatilor din judetele Gorj, Valcea, Arges, Olt, Teleorman si Prahova, zone afectate de inundatiile recente.

5 Responses to A MINȚIT CU NERUȘINARE! Banii promiși de Victor Ponta n-au ajuns în Vâlcea!

  1. Ioan

    ABIA ACUM ATI AFLAT CA VICTOR VIOREL PONTA ESTE – DINTRE TOTI POLITICIENII CARE NE MINT INTR-UNA – CEL MAI MARE SI CEL MAI NERUSINAT M I N C I N O S ???!!!???

     
  2. sandu

    Si care este problema? Oricum zona voteaza cu victor viorel si cu primarul ghita.daca ii lua lui ghita pensiunea si statia peco cred ca altfel stateau lucrurile.

     
  3. strainu

    pai pensiunea lu ghita sau statia peco nu sunt construite pe malul raului.cu parere de rau spun ca acolo au gresit si cei care au construit la cativa metri de un rau care nu e deloc mic.

     
  4. george

    ceea ce nu inteleg eu cu aceste case de la Vladestieste faptul ca nici o autoritate nu s-a sesizat pe durata efectuarii constructiilor,recte:Apele Romane,SEGA,ITC,inspectorii de specialitate din primarie,directorul primariei,viceprimarul,primarul ,care cand ii cauti la primarie sunt NUMAI PE TEREN…sa rezolve o problema a contribuabilului…Dar tot contribuabilul vladestean va fi pus sa plateasca „ajutoare”celor ce au platit scump sa asculte susurul apelor de sub balcon!

     
  5. EuseBIO

    oameni buni, nu v-ati plictisit de 25 de ani sa alegeti mereu comunistii, mincinosii, tradatorii, pcr-istii ? Eu m-am plictisit de ei imediat dupa Revolutie si la mine la Pitesti este un primar de 25 de ani de care nu vom scapa niciodata, acum se numeste primar pe viata, asa lucreaza psd, odata in viata ta nu mai scapi de ei decit mort (TU nu ei)…

     

Leave a Response