|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Cruduța rămâne titulară în inima fotbalistului vâlcean Costea! 

Crudu-Costea

 

In ultima perioada s-a tot zvonit cum ca Daniela Crudu si Mihai Costea s-au despartit ba pentru ca el s-ar fi intors la o iubire mai veche, ba pentru ca Cruduta nu mai suporta sa-l stie ca nu joaca la nicio echipa.

“Daniela si Mihai sunt impreuna, nu s-au despartit. El nu are nicio alta iubita. Cu fata cu care era cuplat, cea din Valcea, nu mai are nicio legatura. El e cu Cruduta. Chiar voiau sa plece intr-o vacanta ca sa se relaxeze putin, dar s-ar putea sa nu poata din cauza ca Daniela munceste pe rupte, are emisiune si nu stiu daca va avea vacanta. Isi doreau sa plece macar cateva zile impreuna undeva”, ne-au marturisit surse din anturajul celor doi.

Despre Mihai Costea s-a spus ca a reluat relatia cu Oana Popa, fosta lui iubita cu care a fost cuplat 7 ani. Nici vorba, dupa cum ne-a marturisit tanara!

“Nu m-am impacat cu Mihai Costea. Acest om tine de trecutul meu, am inchis de mult acest capitol. Nu stiu de unde au aparut aceste zvonuri. El a ales un drum, eu altul…”, a declarat Oana Popa, fosta iubita a lui Mihai Costea, pentru WOWbiz.ro.

Oana a fost cuplata 7 ani cu Mihai CosteaCei doi au fost impreuna timp de 7 ani, iar in momentul in care Mihai s-a transferat la Steaua, Oana l-a urmat in Bucuresti. Dupa doar cateva luni, Mihai si Oana s-au despartit, iar la scurta vreme, ea a aflat ca fostul ei iubit are o relatie cu Daniela Crudu.

Leave a Response