|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

720 de absolvenţi, înscrişi la proba obligatorie a profilului la bacalaureat 

scoala-elevi-octav-ganea

Un număr de 720 de absolvenţi de liceu din judeţul Vâlcea s-au înscris la proba obligatorie a profilului, la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat 2014. Dintre aceştia, peste 500 au dat examen la Matematică, potrivit adevarul.ro.
Cea de-a doua probă scrisă a examenului de Bacalaureat 2014, sesiunea de toamnă, s-a desfăşurat fără incidente în cele trei centre de examinare din judeţul Vâlcea. Ca şi în vară, proba scrisă la matematica le-a dat bătăi de cap multor candidaţi de la unităţi de învăţământ cu profil tehnologic precum Grupul Şcolar Oltchim, Grupul Şcolar “Căpitan Nicolae Pleşoianu”, “Henri Coandă” sau “General Magheru”.
În total, 1114 absolvenţi de clasa a XII-a din judeţul Vâlcea s-au înscris la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat. Peste 600 de candidaţi au susţinut luni proba scrisă la limba şi literatura română, iar alte câteva sute de absolvenţi vor da examen scris, vineri, la biologie, geografie, logică, fizică sau chimie. Examenul se desfăşoară în trei centre din Râmnicu Vâlcea şi este supravegheat video.

Leave a Response