|sâmbătă, aprilie 20, 2024
  • Follow Us!

Benzinăria SOCAR cu numărul 29 a fost deschisă la Râmnicu Vâlcea 

socar Karimov

Vineri, 29 august – SOCAR anunţă deschiderea primei benzinării în judeţul Vâlcea. Începând de azi clienţii vor avea acces la serviciile şi produsele SOCAR din staţia de alimentare de pe Calea Bucureşti nr. 267A, Râmnicu Vâlcea. Aceasta este cea de-a 29 benzinărie din reţeaua SOCAR.

Benzinăria este dotată cu trei pompe de alimentare din care una are debit mărit, special pentru camioane. SOCAR a preluat staţia de la un proprietar privat, a modernizat-o şi a adus-o la standardele de calitate specifice companiei. Investiţia totală s-a ridicat la un milion de euro. Noua locaţie SOCAR are o suprafaţă de peste 3.500 mp, clădirea propriu-zisă cu magazine şi restaurant ajunge la 200 mp.

Este foarte important pentru SOCAR să urmeze ritmul de extindere stabilit pentru anul acesta. Pe lângă creşterea numărului de benzinării, avem ca obiectiv o cât mai vastă acoperire a ţării. Strategia pentru viitor va continua aceeaşi linie ca şi în 2014. În acest sens, compania a făcut o majorare de capital de peste 58 milioane de euro în luna iunie,” a declarat Hamza Karimov, CEO SOCAR România.

Toţi clienţii care se vor opri la staţia din Râmnicu Vâlcea se pot bucura de produsele specifice gastronomiei azere cu „vedetele”: shaorma, fresh de rodie şi cafea la nisip. Benzinăria cuprinde o zonă de fast food – Cafe Nar şi un magazin de unde şoferii îşi pot achiziţiona produse destinate autovehiculelor, dar şi tot ce este necesar pentru a avea un drum cât mai plăcut. De asemenea, clienţii au la dispoziţie tablete conectate la internet.

Pentru a sărbători într-un mod cât mai plăcut, noua benzinărie SOCAR face cinste cu o cafea primilor 1.000 de clienţi.

Reamintim faptul că SOCAR derulează, la nivel naţional, campania promoţională “SOCAR PREMIAZĂ FIDELITATEA”. Campania se desfăşoară în perioada 15 iulie – 15 septembrie 2014, iar cei mai fideli clienţi pot câştiga o maşină DACIA DUSTER şi două autoturisme DACIA LOGAN. Valoarea totală a premiilor este de 100.177 lei (fără TVA).

SOCAR deţine, în acest moment, staţii de alimentare în următoarele judeţe din România: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj şi Vâlcea.

 

Despre SOCAR România

 

SOCAR România este reprezentanţa companiei petroliere şi de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), companie renumită la nivel mondial pentru activitateasa de producţie de petrol şi gaze naturale.

Compania petrolieră de stat din Azerbaijan investeşte anual miliarde de dolari în infrastructura de transport şi este angrenată, pe plan european, în proiecte cheie, menite să crească securitatea energetică a Europei, prin diversificarea resurselor de gaze naturale.

Din anul 2011, compania s-a implicat în România prin SOCAR Petroleum S.A. şi în crearea şi consolidarea unei reţele de benzinării la nivel naţional.

Astfel, compania deţine în prezent o reţea de 29 de staţii de alimentare fiind unul dintre jucătorii importanţi pe piaţa distribuţiei de carburanţi din România. 

Până în prezent compania a creat  aproximativ 400 de locuri de muncă şi a derulat investiţii de peste 50 milioane de euro în România.

Leave a Response