|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Domnu’ Liviu Dragnea şi iada Cătălina Ștefănescu +VIDEO 

Dragnea Catalina Stefanescu

Le vom numi aşa, capra şi iada, pentru că atât ziariştii din Vâlcea cât şi cei din Teleorman au folosit aceste expresii cât se poate de plastice. Şi când folosesc apelativul capră se referă la madam Cristiana Barbu, o pesedistă cu nuri şi cu o viaţă sentimentală extrem de bogată. De asemenea, când folosesc apelativul iadă, simpaticii ziarişti locali se referă la fiica doamnei capre, numita Cătălina Ştefănescu, deputată în Parlamentul României.

Gurile rele spun că, în 2008, când Liviu Dragnea a cunoscut-o pe Cătălina în împrejurări care i-ar provoca leşinuri repetate doamnei Bombonica, soţia sa, actualul vicepremier, ministru, deputat şi prim-vicepreşedinte PSD, a luat-o razna. Pur şi simplu nu se mai putea dezlipi de farmecul ei. Mintea ei ageră, cultura aleasă, discursul elevat şi modul cum îşi folosea gura, cu un talent nemaiîntâlnit de Dragnea pe tărâmurile teleormănene, l-au făcut pe acest om sensibil şi rafinat să devină aproape dependent de comorile umane emanate prin toţi porii de această fiinţă numită, aproape profetic, Cătălina.

Ce a urmat este standard. Este circuitul legic al circulaţiei valorilor pesediste. Doamna capră, care tocmai terminase facultatea şi devenise optimă pentru funcţia de director la AJOFM Vâlcea în scurta coabitare PDL-PSD a fost pusă director, bineînţeles. Iar după ce Partidul a luat puterea peste ţară, deplin, în 2012, doamna capră Cristiana Barbu a fost recompensată, pentru aducerea pe lume a ieduţei cu calităţi atât de plăcute domnului ţărănuş Dragnea, cu funcţia de secretar de stat, asimilată funcţiei de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă-ANOFM.

Despre ieduţă ştie toată lumea acum ce soartă dulce şi pe măsura calităţilor a avut. Maşină, apartament în Bucureşti, deputată. Fix ca-n reclama cu Belgravistanul. Nimic neobişnuit. Viaţa e frumoasă pentru cine are astfel de calităţi care sunt pe placul lui Liviu Dragnea. Pentru că are cu ce.

Mai jos vă prezentăm un scurt videoclip realizat de B1 pe vremea când nu erau prieteni cu PSD şi, mai ales, cu Liviu Dragnea. Clipul se mai găseşte doar pe Youtube. Din arhiva B1 a fost şters. (comisarul.ro)

Leave a Response