|marți, mai 30, 2023
 • Follow Us!

Efect de bumerang pentru PSD: Oamenii lui Mircia Gutău, consilierii UNPR din Valcea, s-au declarat independenti 

gutau

Consilierii UNPR din forul judetean valcean si din cel local de la Ramnicu Valcea, s-au declarat oficial, joi, independenti, fara a preciza daca vor sa se indrepte spre alte formatiuni politice, sustinand doar ‘ca vor sustine orice initiativa care va fi in sprijinul cetatenilor’, transmite Agerpres.
CJ Valcea ar putea pierde majoritatea daca cei doi cosilieri UNPR care s-au declarat independenti ar decide sa plece la partide dinopozitie, transmite Agerpres. Presedintele UNPR Valcea, deputatul Dan Mazilu, spune insa ca ‘oamenii nu au parasit partidul, ci doar s-au declarat independenti’.

‘Nu vreau sa fac alte comentarii. Este o ordonanta in vigoare’, a spus Mazilu, citat de Agerpres. Liderii ACL Valcea, deputatul Cristian Buican (PNL) si Romulus Bulacu (PDL) au declarat ca ordonanta guvernului isi arata consecintele ‘in plus si in minus’ pentru actuala putere.

3 Responses to Efect de bumerang pentru PSD: Oamenii lui Mircia Gutău, consilierii UNPR din Valcea, s-au declarat independenti

 1. SOLDOVEANU' SE BAGA IN SEAMA, SINGUR ...

  E-N STARE DE ORICE, FOSTUL LOCATAR DE LA COLIBASI, PENTRU A-SI VEDEA NUMELE INTR-UN COLT DE ZIAR …

   
 2. Geo

  Domnii de la Ziarul de Valcea, voi publicati doar comentariile care va convin???? Interesant mod de a face presa! Incerc sa-mi spun parerea si nu sunt lasat. N-am folosit niciun cuvant vulgar. Daca nu e voie, inchideti rubrica LEAVE A RESPONSE. Multumesc.

   
 3. GUTAU - ETICHETA CORUPTIEI

  STIMATI DOMNI ZIARISTI, ORICAT DE MULT NU V-AR CONVENI – D-LUI GUTAU SAU CHIAR UNORA DINTRE D=STRA -, ETICHETA DE CORUPT NU VA MAI PUTEA FI, NICIODATA, DISOCIATA DE PERSOANA PRIMULUI NOSTRU PRIMAR CONDAMNAT PENTRU FAPTE DE CORUPTIE, IN CADRUL UNUI SCANDAL CARE A DURAT ANI DE ZILE SI CARE A AVUT ECOURI LA SCARA NOTIONALA …

  ASADAR, SUNT FORTATE SI, DECI, SORTITE ESECULUI, ORICE INCERCARI DE DETURNARE A ADEVARULUI,IN SCOPUL UNEI IMPOSIBILE INTOARCERI IN TIMP …

  TIMPUL LUI GUTAU MIRCEA, CA PRIMAR AL RAMNICULUI, A TRECUT, FARA VREO POSIBILITATE DE INTOARCERE !

  DOAR, DACA N-A INVATAT NIMIC DIN EXPERIENTA LUI FRANCU EMILIAN – CARE, DACA NU INSISTA ATATA SA DEVINA PRIMAR, N-AR FI INTRAT IN PUSCARIE – SI DACA, NU CUMVA, SI GUTAU MIRCEA VREA SA REPETE ACEEASI EXPERIENTA !!!

   

Leave a Response