|miercuri, mai 31, 2023
  • Follow Us!

Victor Ponta nu dă doi bani pe problemele vâlcenilor! 

ponta

Studiile sociologice arată că în ultimii doi ani, nivelul de trai al românilor a fost în scădere. Potrivit unui studiu recent, aproape 14% din români nu-şi pot asigura traiul de zi cu zi, iar aproape 30% reuşesc să-şi asigure doar strictul necesar. Același raport statistic relevă faptul că aproape 56% din români nu se pot încadra în salariu, în timp ce doar 2,7 % dintre români reuşesc să-şi cumpere tot ce le trebuie, fără a renunţa la ceva. Când vine vorba de “suferință la pompă” suntem printre țările cu cel mai scump preț la carburant, dar cu tot cu accize, nu avem autostrăzi.

“Victor Ponta nu dă doi bani pe problemele cetățenilor din România și implicit din județul Vâlcea. Cea mai importantă problemă este găsirea unui loc de muncă. Faptul că actualul guvern a sistat investițiile a dus la creșterea numărului de șomeri cu aproape 100.000 de persoane. Este drept că, în campania electorală, Ponta a promis 1.000.000 de locuri de muncă, dar nu a specificat dacă în plus sau în minus. Din câte se poate vedea, de locuri de muncă în plus nu poate fi vorba. Rămâne o singură variantă. Ultima Ordonanță a lui Ponta, cea care suspendă o Lege pentru a permite traseismul aleșilor locali, spune multe despre cum întelege PSD că se guvernează o țară.

Mai sunt aproape două luni până când românii vor merge la vot pentru a-și alege preşedintele. Va fi interesant de văzut, mai ales la noi aici, în Vâlcea, care este modelul cel mai apreciat? Victor Ponta, modelul unui preşedinte incompetent, protector al penalilor, un individ care nu a avut curajul să calce prin județul nostru, măcar pentru a ne reaminti cum mergea Oltchimul pe vremuri, să mintă cât de bine o ducem şi ce lejer circulăm pe drumuri, mai ales pe autostrada spre Sibiu. Sau Klaus Johannis, modelul președintelui european, care a demonstrat în administrație, care a dovedit un sistem stabil de principii și valori, prin fapte, nu prin vorbe. Vom avea de ales între politica dâmbovițeană și politica responsabilă”, este de părere Romulus Bulacu, copreședinte al Alianței Creștin Liberale (ACL) Vâlcea.

 

 

One Response to Victor Ponta nu dă doi bani pe problemele vâlcenilor!

  1. Leonard

    Nici valcenii pe dansul. Stati linistiti.

     

Leave a Response