|vineri, aprilie 19, 2024
  • Follow Us!

Apavil a continuat lucrările pe străzile Regina Maria și Măceșului 

APAVIL-DEBITE

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna care tocmai s-a încheiat, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

Au fost remediate 5 avarii la reţeaua de apă: str. Şt. Vodă nr. 88, Prunului nr. 2, Aleea Nuci nr. 13, Lt. Costeanu nr. 3 şi Măceşului nr. 26.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare şi asfaltare, fiind folosite 8 tone de material pe str. Intr. Fagului, Şt. Vodă, Calea lui Traian Sud şi Ferdinand.

Au continuat lucrările de extindere a reţelei de canalizare şi a racordurilor pe str. Măceşului, fiind montaţi 280 ml de ţeavă PVC 250 mm. Pe str. Regina Maria a fost întregită conducta PE200 cu conducta PE110

Au fost finalizate lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor / canal, precum şi a racordurilor.

Au început lucrările de întregire a conductei OL Dn 400 mm cu conducta PE 160 la Casa Ştiinţei din Ostroveni.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în mai multe zone din Rm. Vâlcea; au fost curăţate pompele de canalizare de la staţiile Morilor – Arinilor şi Goranu; au continuat lucrările la canalizarea menajeră Dn315 mm pe str. Horia (s-au montat 29 ml PVC SN8, s-a executat un cămin de canalizare din coloană corugată Dn600 mm şi s-au turnat 0,8 mc de beton C18/22,5; a fost montat un grătar din fontă la bl. 94 de pe str. N. Iorga; au fost montate două grătare din fontă în Petrişor.

A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în zonele Ostroveni, Colonia Nuci, Centru, Stolniceni, 1 Mai, precum şi pe str. Lespezi, Calea lui Traian, Banu Mărăcine, G-ral Magheru, Libertăţii, C, Brâncuşi, M. Basarab, Regina Maria inters. cu G-ral Magheru şi M. Eminescu.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 214 apometre, fiind întocmite şi un număr de 13 documentaţii tehnice.

 

Leave a Response