|joi, iunie 1, 2023
  • Follow Us!

CSM RM. VÂLCEA 0-0 CS MIOVENI Lincar: „Mă aşteptam să fim mai agresivi şi mai hotărâţi” 

sergiu-negrut-csm-rm-valcea-fc-olt-slatina-8613

CSM RM. VÂLCEA 0-0 CS MIOVENI

Lincar: „Mă aşteptam să fim mai agresivi şi mai hotărâţi”

După jocul modest contra Mioveniului, antrenorul Vâlcii, Erik Lincar aştepta din partea elevilor săi mult mai multă agresivitate.

”Am întâlnit o echipă, care, după înfrîngerea de acasă, a venit foarte motivată să recupereze puntctele, noi am început foarte bine jocul, am avut în primul sfert de oră 2-3 situaţii de a marca, nu s-au materializat, apoi am început să cedăm mijlocul terenului, unde şi Mioveniul are jucători de valoare. În Liga 2, din câte am observat, în ultimul timp, în multe situaţii, se marchează din faze fixe, noi ne-am apărat destul de bine, exceptând ultima fază, din final, am avut şi noi situaţiile noastre de a marca, dar, cum spuneam, fiecare joc va fi extrem de echilibrat. Nu sunt mulţumit de jocul echipei mele, echipa adversă, mai ales în repriza a doua, a încercat să ne prindă pe contraatac, a şi reuşit în 2-3 situaţii, când a avut ocazii bune de a marca, sper ca evoluţia noastră să se îmbunătăţească pe viitor. Briceag şi Câju au suferit accidentări, de aceea am făcut şi azi multe modificări care nu erau în plan, dar trebuie să te adaptezi şi cei care intră, trebuie să o facă foarte bine, să înlocuiască cu brio. A fost primul joc acasă, mulţi jucători au avut o stare de neînţeles, nu vreau să dezvolt, dar mă aşteptam să fie mult mai agresivi şi mai hotărâţi, dar sunt meciuri şi meciuri, la Pâncota, pe un teren mult mai prost, am alergat bine, am pus presiune pe final pe adversar. Acum a fost total invers, am început bine jocul şi apoi ne-am cam stins, nu am reuşit să mai jucăm ce mi-aş fi dorit” a declarat Erik Lincar.

Tehnicianul consideră că jocul din etapa viitoare, tot pe teren propriu, cu ACS Poli Timişoara, devine foarte important în lupta pentru promovare.

”Noi, după experienţa de azi, trebuie să fim foarte concentraţi şi foarte hotărâţi cu Timişoara, e un joc pe care trebuie neapărat să îl câştigăm, dacă nu, Poli se detaşează şi va fi greu ca cineva să îi mai încurce. S-ar putea să mai vină un jucător, mai ales că şi Izvoranu a plecat, el era fundaş central de picior stâng, Pîrvulescu a revenit, dar este fundaş central de picior drept, vom analiza bine situaţia, să vedem de ce jucători mai avem nevoie. Eu mizez pe forţa grupului şi să jucăm mai bine în deplasare la Slatina, mai ales că ironia sorţii, noi mereu am adus punctele de afară, dar acasă ne-am cam chinuit” a comentat Lincar. (prosport.ro)

Leave a Response