|joi, aprilie 18, 2024
  • Follow Us!

Şpârle şi şopârle, 29.09.2014 

soparla-cu-volanas

• Un primar din sudul judeţului a accidentat grav o femeie, care la ora actuală este imobilizată la pat. Primarul cu pricina era beat la volan în momentul accidentului şi a încercat să spună că nu ar fi condus el maşina, ci un funcţionar din primărie. Asupra victimei se fac presiuni pentru a renunţa la acuzaţiile de vătămare gravă aduse edilului. Femeia nu a cedat nici atunci când la ea s-au prezentat anumiţi prieteni ai primarului cu suma de 10.000 de euro pentru încheierea cazului. Urmărim cu maximă atenţie evoluţia dosarului la IPJ Vâlcea şi la Parchetul Drăgăşani.

• Liderul liberalilor vâlceni Cristian Buican, rău-platnic! O firmă editoare a unui bisăptămânal local, reprezentată de echipa de specialişti din cadrul agenţiei de colectare debite Urban şi Asociaţii Debts Management SRL, a finalizat în acest an cu succes recuperarea creanţei în cuantum de 9.631 lei de la debitorul „Partidul Naţional Liberal – Filiala Vâlcea” CUI: 27938963. Dacă detineţi creanţe împotriva PNL Vâlcea vă invităm să scrieţi la secretariat@urbansiasociatii.ro.

• Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice Râmnicu Vâlcea a câştigat licitaţia organizată de CET Govora referitoare la „Achiziţie serviciu de efectuare analize pentru probele de cărbune, zgură, cenuşă, biomasă, păcură şi gaz natural în vederea calculului emisiilor de gaze cu efect de seră”. Valoarea contractului este de 114.784 RON.

• Consilierul judeţean Dumitru Tărăşenie se află cu demisia din PNL în buzunar. Omul plănuieşte întoarcerea la PSD, pe fondul unor discuţii cu Ion Cîlea şi Dumitru Persu, care i-au promis un „os de ros” lui Tărăşenie într-o funcţie publică.

• De mai multe săptămâni, clubul de fotbal CSM Râmnicu Vâlcea se află într-un adevărat declin, atât din punct de vedere financiar cât şi sportiv. CSM Râmnicu Vâlcea şi FC Bihor Oradea (lanterna roşie) au oferit duminică unul dintre cele mai modeste jocuri văzute în Zăvoi în ultimii ani şi încheiat cu un firesc 0-0. După acest meci, CSM-ul a adunat doar 6 puncte în clasament, aflându-se pe locul cinci. Principalul vinovat de această stare de fapt este primarul interimar Ion Gigi Matei, care refuză sistematic să se implice în salvarea clubului de la un iminent faliment, din calitatea de acţionar al CSM-ului. Este mai mult decât evident că primarul Râmnicului este cel care împinge clubul în groapă, spre disperarea miilor de microbişti din oraş, susţinând sus şi tare că el… nu plăteşte datoriile la utilităţi şi alţi furnizori acumulate la stadionul din Zăvoi de fosta administraţie publică.

• Compania de cablu UPC se pregăteşte să intre puternic pe piaţa de profil din Râmnic, prefigurându-se un puternic concurent pentru RCS-RDS. Deja a început instalarea cablurilor subterane prin centrul oraşului. Reamintim că UPC are în grilă posturile TV care transmit în direct meciurile de fotbal din Liga I pentru următorii cinci ani.

Leave a Response