|sâmbătă, aprilie 20, 2024
  • Follow Us!

Pacea de la Vâlcea în campanie electorală. Romeo și Ion își dau mâna pentru Călin și Victor 

Romeo Rădulescu, deputatul Partidului Liberal Reformator (PLR), președinte interimar al organizației de Vâlcea a partidului, a spus că urmează să poarte o discuție cu liderul PSD, Ion Cîlea, în urma căreia să decidă o înțelegere prin care cele două partide să nu se atace în perioada campaniei electorale pentru prezidențiale.

„Nu este vorba de un acord scris între PLR și PSD, este o vorba de un pact să spunem că între reprezentanții celor două partide nu vor exista atacuri. De altfel, mi-aș dori o campanie civilizată cu toate partidele care au intrat în competiție. Asta nu înseamnă că nu vom sancționa decizii economice sau politice luate pentru județul Vâlcea și care nu sunt benefice, deci și dacă premierul Victor Ponta ia o astfel de decizie, nu pot să tac și să nu am un punct de vedere asupra acestui aspect”, a declarat Romeo Rădulescu, pentru Agerpres.

Acesta crede că prezidențiabilul susținut de PLR, Călin Popescu Tăriceanu, va obține destul de multe voturi la Vîlcea, pentru că „sunt primării care nu vor uita fondurile pe care guvernul Tăriceanu le-a acordat”.

Leave a Response