|miercuri, aprilie 14, 2021
 • Follow Us!

PSD, lovit crunt la Vâlcea: Vicepreşedintele CJ Vâlcea, Dumitru Persu, va fi schimbat din funcţie! 

dumitru_persu
PSD este victima propriilor decizii de la centru, în unele teritorii. Ordonanţa care permite migraţia aleşilor locali trimite PSD în opoziţie în ceea ce era până recent un fief roşu.

La doar o săptămână după ce au rămas în opoziţie în Consiliul Local Râmnicu Vâlcea, social-democraţii pierd puterea şi în Consiliul Judeţean Vâlcea, anunță stiripesurse.ro.

Conducerea Alianţei Creştin Liberale (ACL) Vâlcea a redactat un document prin care va solicita revocarea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), social-democratul Dumitru Persu, pentru „rezultate slabe în activitatea administrativă”.

„Rezultatele economice ale judeţului se văd cu ochiul liber. Dezastru pe toate planurile, dar totodată o întărire a clientelei politice a Partidului Social Democrat (PSD). Primul pas pe care trebuie să-l facem este revocarea din funcţie a domnului Persu, care a arătat rezultate slabe în activitatea sa administrativă. Documentul a fost redactat, a fost stabilit de comun acord cu liberalii evident. Nu avem o persoana nominalizată pentru preluarea acestui post, pentru că nu funcţiile ne interesează, ci ca judeţul să iasă din acest abis economic pe care l-a dus această conducerea de stânga în ultimii 25 de ani”, a precizat, pentru Agerpres, copreşedintele ACL, democrat-liberalul Romulus Bulacu.
Documentul va fi introdus pe ordinea de zi a următoarei şedinţe ordinare de CJ, iar ACL speră că majoritatea de care beneficiază opoziţia în acest moment va vota revocarea lui Dumitru Persu.

În acest moment din cei 33 de consilieri judeţeni, ACL are 16 la care se adaugă doi consilieri independenţi care au demisionat din Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR).

Preşedintele CJ este social-democratul Ion Cîlea, iar vicepreşedinţi sunt Dumitru Persu (PSD) şi Bogdan Pistol (PNL). (ziarulatac.ro)

3 Responses to PSD, lovit crunt la Vâlcea: Vicepreşedintele CJ Vâlcea, Dumitru Persu, va fi schimbat din funcţie!

 1. Un alegator

  Am 66 de ani si, pana acum, nu m-am imbatat niciodata.
  Dar, in ziua in care va fi debarcata aceasta fosila comunistoida, praf si pulbere vreau sa ma fac !

   
 2. alt alegator

  lasa-ne Persu-le, linga tine nu a crescut si nu mai creste nimic! Ajunge, e timpul sa plimbi ursu!

   
 3. Un alt alegator

  Hai, pa, bolsevic batran, ruginit in faradelegi si-n tot felul de „aranjamente” !
  Du-te, bre, si lasa-ne !
  Iar, dupa aia, poate te-o intreba cineva despre cele comise, ca pe Nicolaescu de la Cons. Jud. Arges …

   

Leave a Response