|luni, aprilie 12, 2021
  • Follow Us!

În atenţia Prea Fericitului Daniel! Sâmbătă, la Hurezi, vicarul Lovişteanu încearcă un puci împotriva Î.P.S. Varsanufie 

varsanufie_lovisteanu_1

În zilele de 11-12 octombrie 2014, Mănăstirea Hurezi va îmbrăca haina de sărbătoare. Pictura bisericii mari va fi resfințită și, după 300 de ani de la nașterea întru veșnicie, prin moartea sa martirică, Sfântul Voievod Constantin Brâncoveanu se va întoarce în lavra sa mult-iubită din Hurezi. Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, o parte din cinstitele Moaște ale Sfântului Constantin Brâncoveanu vor fi dăruite Mănăstirii Hurezi și așezate, spre închinare, în biserica mare,anunţă situl Arhiepiscopiei Râmnicului.

Ceea ce situl nu anunţă, dar noi ştim şi ne crucim este că vicarul Lovişteanu, numit de o parte a presei Loveleşteanu, vrea să dea un puci împotriva superiorului său Î.P.S. Varsanufie.

Pe surse, am aflat că Lovişteanu a organizat o gloată de strânsură care să-l fluiere pe arhiepiscop şi să ceară îndepărtarea acestuia din Arhiepiscopie, huiduielile urmând să ajungă la urechile Prea Fericitului Patriarh Daniel care va fi prezent la istorica ceremonie religioasă de la Hurezi, însoţit de vicepremierul Liviu Dragnea.

Evident că Lovişteanu ştie că în virtutea Canonului 39 Apostolic este oprit să îl înfrunte pe superiorul său şi cu atât mai mult să-l hulească, precum poate ştie că Sfantul Ignatie Teoforul zice : „Sa ne silim a nu fi nesupusi episcopului, ca sa fim supusi lui Dumnezeu”.

Ce-i pasă însă Loveleşteanului, el e pofticios de scaunul arhiepiscopal şi foloseşte momentele dificile prin care trece Î.P.S. Varsanufie pentru a-l sabota.

Acum, că ziarul Criterii Naţionale a aflat de conjuraţie, puciul e ca şi dejucat. Fiindcă în cazul în care Lovişteanu insistă să-şi ridice straiele-n cap, va şti şi Patriarhul ce-i poate pielea.

Sursa: www.criterii.ro

One Response to În atenţia Prea Fericitului Daniel! Sâmbătă, la Hurezi, vicarul Lovişteanu încearcă un puci împotriva Î.P.S. Varsanufie

  1. ion

    niste hoti hoti hoti si nesatui dumnezeu sa le dea mintea care trebuie unei inalte fete bisericesti si sa scoata din ei miile de diavoli

     

Leave a Response