|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Premieră mondială la Teatrul de Stat „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea 

teatru anton pann

Primul spectacol de teatru realizat după volumul de nuvele „Un cadavru liniștit, o înmormântare erotică” al scriitoarei japoneze Yoko Ogawa se va juca duminică, în premieră absolută la Teatrul de Stat Anton Pann din Râmnicu Vâlcea, potivit Danei Ștefănescu, purtătorul de cuvânt al instituției.

“Botos Balint, regizorul acestui spectacol, nu este la prima colaborare cu Teatrul Anton Pann. El a mai pus în scenă ‘Visul unei nopți de vară’ de William Shakespeare și ‘Promisiunea unei vieți frumoase, din cauza lui Cehov’, spectacol în colaborare cu Raluca Sas-Marinescu. Având în vedere colaborarea dintre cei doi și ingenuozitatea privind construcția spectacolelor, suntem convinși că și spectacolul care se joacă în premieră mondială, duminică, 12 octombrie, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Anton Pann, se va bucura de aprecierea publicului vâlcean și a criticii de specialitate. Așadar, să-i spunem bun venit și acestui spectacol care va intra în repertoriul de spectacole al Teatrului Anton Pann începând de duminică, 12 octombrie. Faptul că la Râmnicu Vâlcea se joacă un spectacol în premieră absolută dă

Spectacolul ‘O înmormântare erotică’ de Yoko Ogwa, în regia lui Botos Balint, scenografia Blanka-Aliz Bajko, traducerea și adaptarea Raluca Sas—Marinescu, îi are în distribuție pe: Vlad Bîrzanu, Andrei Brădean, Mădălina Ciotea, Ana Șușca, Reka Szasz, precum și Iulia Antonie și Radu Constantinov, doi dintre actorii cei mai vechi în Teatrul Anton Pann.

 

Leave a Response