|marți, aprilie 20, 2021
 • Follow Us!

Protest la Râmnicu Vâlcea ÎMPOTRIVA PRIMARULUI GIGI MATEI!. Şapte poliţişti locali au intrat în greva foamei din cauza salariilor mici 

101710_1

Şapte poliţişti locali au intrat, marţi dimineaţa, în greva foamei, în faţa sediului Primăriei din Râmnicu Vâlcea. Cei şapte au precizat că sunt nemulţumiţi de salariile mici pe care le primesc în raport cu munca depusă.

Poliţiştii grevişti susţin că „atât timp cât prestează o muncă similară cu poliţiştii din cadrul Ministerului de Interne, doresc o retribuţie similară”. Ei solicită solidarizarea tuturor poliţiştilor locali din ţară cu această formă de protest pentru a fi schimbată legea.

Primarul Râmnicului, Gheorghe Matei, a precizat, că nu este de acord cu gestul lor deşi spune că le înţelege situaţia.

„Am manifestat tot timpul deschidere pentru dialog şi sunt de acord cu faptul că sunt plătiţi foarte puţin pentru munca depusă, dar nu aceasta este calea de a rezolva o situaţie, de a găsi o soluţie. Eu le recomand acestor oameni să renunţe la gest şi să ne aşezăm din nou la dialog pentru a identifica soluţii”, a precizat primarul Gheorghe Matei.

Nici şeful poliţiei locale din Râmnicu Vâlcea, Alecu Diaconu, nu susţine acest gest, pe motiv că nu este bine pentru o instituţie publică să se confrunte cu astfel de situaţii.

„Trebuie amendată legea cu privire la statutul poliţistului local iar în urma protestelor de la Bucureşti, am înţeles că se va da o ordonanţă de urgenţă în acest sens”, a afirmat Alecu Diaconu. (puterea.ro)

2 Responses to Protest la Râmnicu Vâlcea ÎMPOTRIVA PRIMARULUI GIGI MATEI!. Şapte poliţişti locali au intrat în greva foamei din cauza salariilor mici

 1. ActiveNews

  Din ce in ce mai multe proteste si niciun rezultat

   
 2. eu

  Dar o scoala similara cu cea a MAI nu ar trebui sa aiba. Astia au cu o clasa mai mult ca trenul si au pretenti… Am sunat de pe putin 6 ori la acel telverde si niciodata nu au dat curs sesizarii. Deci mai lasati dreaq miloaga asta ca nu va meritati nici bani pe care ii luati. nu va convine schimbati va jobul.

   

Leave a Response