|marți, aprilie 20, 2021
  • Follow Us!

Târg de locuri de muncă pentru tineri la Râmnicu Vâlcea 

militari-bursa

Bursa locurilor de muncă pentru tineri se va desfăşura pe 21 şi 22 octombrie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea (Foto: phon.ro)

Municipiul Râmnicu Vâlcea va găzdui săptămâna viitoare un târg de locuri de muncă dedicat tinerilor şi angajatorilor interesați să recruteze tineri, informează Vocea Vâlcii. Bursa locurilor de muncă, organizată de Blocul Național Sindical, în calitate de partener al Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, se va desfăşura în zilele de 21 și 22 octombrie 2014, în intervalul orar 10:00-15:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Potrivit organizatorilor, se estimează participarea a aproximativ 40 de companii și organizaţii nonguvernamentale interesate de recrutarea de viitori salariați, cu oferte de locuri de muncă atât în țară, cât și în străinătate. Grupul țintă al acestui eveniment este reprezentat de tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 24 ani care nu au absolvit examenul de bacalaureat şi se află în căutarea unui loc de muncă.

 

Leave a Response