|marți, aprilie 20, 2021
  • Follow Us!

Bărbat din Brezoi, reținut pentru trafic de persoane și minori 

viol

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Vâlcea au efectuat 2 percheziţii în Brezoi, pentru probarea activităţii infracţionale a unui bărbat bănuit că ar fi exploatat femei în parcări de pe Valea Oltului./ Cel în cauză a fost reţinut.

La data de 23 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti – S.C.C.O. Vâlcea şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vâlcea au efectuat două percheziţii domiciliare în localitatea Brezoi, la un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori.

 

În urma percheziţiilor, au fost ridicaţi bani şi bijuterii din aur, dobândite în urma activităţii infracţionale.

Din cercetări a reieşit că, începând cu luna octombrie 2013, bărbatul, de 29 de ani, ar fi exploatat sexual patru femei provenite din familii cu o situaţie materială precară, dintre care una minoră, care practicau prostituţia în parcările de TIR-uri de pe Valea Oltului.

Şapte persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- B.T. Vîlcea, pentru audieri.

Cel în cauză a fost reţinut, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori, urmând a fi prezentat magistraţilor, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al DIPI.

 

 

 

 

Leave a Response