|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Tănăsoaica şi Miţaru, ŞANTAJ la familia Tudor! 

tanasoaica_91

E greu în presă, domnule ziarist Petre Tănăsoaica! E greu, când te plimbi cu BMW-ul X6 care consumă găleţi de benzină zilnic. E greu când vaca de muls de la Oltchim nu-ţi mai furnizează euro-lăptic. E greu când CET Govora de-abia mai respiră sub pretenţiile tale de miliarde de lei, de energie electrică moca, de compensări dubioase. E greu când vrei excursii de mii de euro. E greu când pozezi în mare om de cultură, dar tu nu ai baza elementară.

Dar despre altceva e vorba în acest articol: despre ŞANTAJ! Când nu mai are caşcaval la teşcherea, ziaristul Petre Tănăsoaica iese la drumul mare şi le dă în cap celor care i-au dat să mănânce cozonac ani şi ani la rând. Acum în vizorul lui Petrică a intrat familia Tudor, care a refuzat să mai cotizeze la Tănăsoaica de câţiva ani. Aşa au considerat oamenii, că nu au nici un motiv să-l mai îmbuibe pe ziarist cu zeci de mii de euro. Familia Tudor a refuzat să mai plătească „taxa de protecţie“ şi, iată, acum are de suferit. În disperare de cauză, Petre Tănăsoaica în cârdăşie cu fostul deputat Anton Miţaru repun pe tapet situaţia izvoarelor de la Olăneşti. S-au vărsat râuri de cerneală despre această concesiune, instituţiile abilitate au verificat situaţia şi s-a ajuns la concluzie că societate concesionară se află în legalitate. Aşa că subiectul este demult răsuflat. Marea dezvăluire jurnalistică este în fapt un mare fâs!

Tănăsoaica a fluturat mai întâi pisica şi a ameninţat cu mari anchete de presă şi a aruncat pe piaţă informaţii răsuflate. După ani şi ani de zile, deputatul Miţaru începe el să povestească despre una, despre alta. Ceea ce uită să le spună cititorilor ziaristul Petre Tănăsoaica şi partenerul de şantaj, Anton Miţaru este faptul că AMÂNDOI AU LUAT BANI DE LA FAMILIA TUDOR, PE CARE ACUM O CALCĂ ÎN PICIOARE CU CALOMNII DE DOI BANI! Doi imorali ce joacă acum o carte periculoasă. Deja instituţiile statului au fost sesizate! Va urma un proces pentru calomnie, în care se vor solicita despăgubiri de MILIARDE DE LEI pentru prejudiciile de imagine!

„Ziarul de Vâlcea“ deţine dovezi în susţinerea acestor afirmaţii: oferte transmise firmelor familiei Tudor, nu demult, de publicaţia Viaţa Vâlcii (patronată de Petre Tănăsoaica), facturi transmise de SC Petras SRL, SMS-uri trimise din aceeaşi zonă unor apropiaţi ai familiei Tudor, înregistrări audio etc. În ceea ce-l priveşte pe Anton Miţaru nu trebuie să uite că în anul 2008 a încasat o sumă importantă. Ştie el de la cine! Avem dovezi, domnule preacinstit! Dar de ce este supărat acum domnul Miţaru, de ce s-a supărat pe sat? Supărarea acestuia are legătură cu unul dintre băieţii săi şi dorinţa acestuia de accedere într-o funcţie de conducere?

În ediţia de joi – print a Ziarului de Vâlcea vom prezenta, în facsimil, dovezi ale acestui şantaj şi alte declaraţii incendiare ale unor oameni de afaceri vâlceni! Ţineţi aproape! (N.T.)

Leave a Response