|marți, aprilie 16, 2024
  • Follow Us!

Deputatul Constantin Rădulescu spune: SPER CĂ MASA DE OPERAŢIE NOU NOUŢĂ SĂ AJUNGĂ LA PEDIATRIE! 

costi-radulescu-08042013

 

În urmă cu un an, conform adresei numărul 400 din 03.12.2013 adresată ministrului de atunci, domnul Eugen Nicolaescu, dar şi în luna martie a anului 2014, conform adresei numărul 122 din 10.03.2014, adresată domnului ministru Nicolae Bănicioiu, solicitam să repartizeze urgent fonduri Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, pentru achiziţionarea unei mese de operaţii, Secţiei de Chirugie Pedriatică.

Demersul pe care l-am făcut este consecinţa unei discuţii triste pe care am avut-o cu doamna Rodica Colţa, Medic Primar Chirurgie Pedriatica de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea . Doamna doctor preciza că în scurt timp există posibilitatea ca masa de operaţie pe care lucrează acum, să se rupă efectiv cu unul dintre pacienţi.

Am făcut demersurile necesare şi i-am explicat ministrului vâlcean Nicolae Bânicioiu tragedia povestită de doamna doctor Colţa. Se pare că domnul ministru Bănicioiu s-a ţinut de cuvânt şi îi mulţumesc pe această cale pentru asta. Ştiu însă foarte clar că este nevoie de mai mult iar Consiliul Judeţean Vâlcea şi cu mine am făcut repetate solicitări pentru aparatura medicală, aparatura pe care Ministerul Sănătaţii trebuie să o repartizeze spitalului.

Am un dialog foarte bun cu cadrele medicale din Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea şi ştiu că uneori trebuie să ia decizii fără a avea din păcate suportul tehnic şi de investigaţie. Este nevoie de mult mai multe lucruri.

Ţinem aproape şi încercăm să le rezolvăm.

 

 

 

Leave a Response