|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

SENSE –Colecția FUSION 

Fusion

Ce-ar fi dacă în acest sezon ai încerca FUSION? O fuziune totală cu Natura, cu artele, cu muzica, în care toate influentele, fie ele și culinare, se topesc ca prin minune?

SENSE îți propune în FUSION, noua colecție semnată de designerul Andreea Tincu, un spirit contemporan în care eleganța boemă și spiritul arty fuzionează într-o simfonie vie de culori și contraste apetisante. Verde mentă-fistic, oliv, ocru, turcoaz curaçao, écru, violet pudrat și negru sunt asociate în combinații foarte franțuzești, foarte cosmopolite. Caracterul etnic al imprimeului devine elegant, iar contrastele cromatice de mare efect amintesc de prețioasele bijuterii Maya.

Imprimeul batic și cel indian de inspirație anii 70 sunt deosebit de moderne, fiind transpuse într-o linie casual chic. Sunt ideale ca ținute de office elegante și dezinvolte, perfecte în asocierile cu gențile de piele în noile modele ale sezonului. Florile devin “transcendentale” în imprimeurile fotografice inspirate de hologramele moderne, într-o fuziune totală a simțurilor. Realizate pe un fundal negru și într-o cromatică proaspătă, acest cooling effect este o noutate a sezonului. Ele se poartă în bine cunoscuta rochie ARTY creată de SENSE, un croi inedit și feminin prin care întreg imprimeul este pus în valoare, iar femeia devine un veritabil tableau vivant.

Piesele de efect ale sezonului sunt paltonul verde în nuanța jadului din America de Sud, fusta albastru Montezuma și rochia wrap-up cu imprimeu diagonal.

In plină toamnă, poartă verde intens pentru o apariție de efect, tinerească și ultra atractivă. Nuanța ușor glasată, asemenea înghețatei de fistic sau de mentă, permite numeroase asocieri, de la sport la elegant, cu rochii înflorate de jersey, cu combinații elegante alb-negru sau cu negru-auriu, și pune foarte bine în valoare poșetele și cizmele din piele naturală. Croiul modern, cambrat și evazat, ușor trapez, cu revere late și rotunjite, pune în valoare orice siluetă și îi dă multă naturalețe.

Dispunerea diagonală a imprimeului în rochia neagră wrap-up croită in linia Y, are un mare impact vizual de remodelare a siluetei care pare foarte suplă. In același timp, silueta devine foarte feminină grație liniei decolteului și motivului delicat al imprimeului floral batic, asemenea unei fine dantele ajurate. De mare efect în acest sezon, jocul de culori, linii și ornament al acestei rochii superbe într-o gamă clasică permite asocieri multiple cu piesele colecției – o poți purta cu negru, alb, orice nuanță de brun, și chiar cu minunatul cardigan roșu creat de SENSE.

Fusta albastră cu basc asimetric și 5 năsturei delicați este una din piesele de impact ale sezonului care nu trebuie sa lipsească din nicio garderobă fashion. O doză de culoare într-un context clasic, ea se asociază foarte rafinat cu imprimeul floral decorativ în nuanțe de oliv-ocru-muștar într-un spirit Boho Chic. Aceasta bluză închisă cu năsturei reinterpretează cu multă finețe și subtilitate motivul clasic de inspirație orientală. La fel de bine, această fustă albastră ușor asimetrică, o poți purta cu toate nuanțele rafinate de bej-ivoire-écru-tabac sau cu o bluză de mătase albă plisat fin și cu o jachetă neagră pentru o alură Rive Gauche.

 

Rendez-vous în magazinele SENSE pentru a proba noua colecție FUSION și online pe www.fashionsense.ro

 

 

 

Leave a Response