|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Accident pe trecerea de pietoni: O femeie a murit, iar alte două au fost rănite 

accident_valcea_00929800

Accident cumplit, luni dimineaţă, în Râmnicu Vâlcea. Trei femei care traversau strada pe o trecere de pietoni au fost lovite în plin de o şoferiţă care circula cu viteză mare. Una dintre victime a murit la Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea, iar celelalte două sunt în stare critică. O cameră video a surprins momentul tragediei.

 

Teribilul accident s-a produs la ieşirea din Râmnicu Vâlcea din cauza vitezei excesive, dar şi a neatenţiei la volan.
O şoferiţă în vârstă de 29 de ani a apăsat prea tare pedala de acceleraţie şi a lovit în plin trei femeie pe trecerea de pietoni. Trecătorii au sunat la 112 şi la faţa locului au sosit mai multe echipaje medicale, iar cele trei victime au fost transportate în stare gravă la Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea.

Luni dimineaţa, o conducătoare auto de 29 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care se deplasa pe DN64 spre Drăgăşani, în zona industrială a Râmnicului nu a acordat prioritate unui grup de fermei care traversau strada regulamentar pe trecerea de pietoni. Este vorba de B. Maria de 40 de ani, P. Ramona de 24 de anin şi de T. Elena de 42 de ani. Ultima a fost transportată în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, dar din păcate a decedat„, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

Şoferiţa le-a declarat poliţiştilor că nu le-a văzut pe cele trei femei care traversau regulamentar strada. Femeia a fost reţinută şi s-a ales cu dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din cuplă. La controlul cu etilotestul, rezultatul a fost negativ.

<iframe width=”540″ height=”315″ src=”http://www.romaniatv.net/embed_iframe.php?id=189999″ border=”0″ scrolling=”no”></iframe>

Leave a Response