|joi, decembrie 3, 2020
 • Follow Us!

Ce-i spunea Miţă Lăbuş senatorului Laurenţiu Coca: „Bă, eşti chiar fu…ut, chiar vrei să ne certăm?” Senatorul Coca: „Trăiesc un vis urât, nu am împrumutat bani de la Lăbuş!“ 

laurentiu-coca-senator-psd

Într-un articol postat miercuri, 14 ianuarie 2015, în jurul prânzului de către Libertatea.ro, numele senatorului PSD de Vâlcea, Laurenţiu Coca, vicelider al majorităţii PSD din Senatul României este legat de „dosarul Labuş”, dosar în care, în cursul zilei de ieri, au fost efectuate 29 de percheziţii domiciliare în Vâlcea şi Bucureşti. În urma audierilor, au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore pentru liderul grupării, Mihai „Miţă Labuş” Obreja, Gabriel Popa – adjunctul şefului Poliţiei Municipale şi alţi cinci complici.

Surse judiciare au afirmat că Laurenţiu Coca este menţionat în acest dosar, dar contactat de Libertatea.ro, senatorul a negat: „De cunoscut îi cunosc, că sunt din Vâlcea. Dar nu am nicio legătură. Nu am niciun amestec. Eu am jucat fotbal, chiar şi în Divizia A, la Chimia Rm. Vâlcea, la Jiul Petroşani. Erau şi dumnealor pe acolo, implicaţi şi apropiaţi de fotbal, dar nu am nicio legătura cu situaţia de acum.”

Potrivit site-ului laraport.ro, senatorul PSD de Vâlcea, Laurenţiu Coca  asociat al lui Mihai Obreja zis „Miţă Labuş” în societatea SC Montaj Construct SRL. În plus de aceasta, la un moment dat relaţiile dintre cei doi deteriorându-se din cauza unei sume de bani nereturnată.

Mihai Obreja: „Bă, eşti chiar futut, chiar vrei să ne certăm?”

Laurenţiu Coca:„Sunt într-un birou, te sun imediat cum ies de aici, am zis.”

Mihai Obreja:„Bă, lasa-mă mă în p.. mea Laurenţiule, dă-mi mă banii care ţi-am dat, du-te în morţii mă-tii, dă-mi banii care ai venit în casă şi mi-ai luat! Ce tot mă fuţi pe mine mă! Du-te la ăla şi ia-ţi maşina şi vinde-ţi maşina; Plângeai pe stradă, plângeai pe stradă, Laurenţiule, dom’ne că îmi intră cec, îmi intră cec, că mă nenoroceşte, adu-ţi aminte! Bă Laurenţiule, de 4 ani sunt banii mei, sunt la tine, ţie în mână ţi i-am dat! Ai curaj să zici că nu ţi-am dat ţie în mână?”

Senatorul Coca: „Trăiesc un vis urât, nu am împrumutat bani de la Obreja!“

Contactat de Ziarul de Vâlcea, senatorul Laurenţiu Coca a declarat: „Nu am nici o legătură cu activităţile ilegale ale Grupării Lăbuş. Nu cred că a aceste aşa-zise stenograme au apărut întâmplător chiar acum, când este o competiţie în interiorul PSD Vâlcea pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene. Ştiţi bine cui aparţine site-ul pe care au apărut informaţiile respective (nr – apropiaţi ai preşedintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican). Îl cunosc pe Mihai Obreja de mult timp şi am fost asociaţi în firma Construct Montaj SRL în perioada 2007-2008, societatea respectivă este în insolvenţă acum. Nu m-am împrumutat niciodată de la Obreja, credeţi că m-ar fi lăsat patru ani să nu-i returnez banii? Eu când am avut probleme financiare am făcut credite. Sunt unul dintre cei mai săraci politicieni, ştie toată lumea că locuiesc cu soţia într-un apartament la etajul patru.  Gândiţi-vă, dacă eram pe mână cu această grupare nu aveam şi eu acum ceva avere? Alţi politicieni vâlceni sunt prieteni la cataramă ai lui Obreja. Voi emite un comunicat de presă pe această temă. Am încredere în profesionalismul anchetatorilor.  Trăiesc un vis urât, eu sunt cu inima curată. Am încredere în instituţiile statului, că vor face lumină în acest caz.“

10 Responses to Ce-i spunea Miţă Lăbuş senatorului Laurenţiu Coca: „Bă, eşti chiar fu…ut, chiar vrei să ne certăm?” Senatorul Coca: „Trăiesc un vis urât, nu am împrumutat bani de la Lăbuş!“

 1. lucky

  Ba asta e chiar futuut, nici acum nu recunoaste ca o arde cu Labus :)))

   
 2. CIRCEAG

  DOANULE SENATOR MINTITI MULT.PAI AI DECLARAT CA PE OBREJA IL STII DE LA FOTBAL.CHIAR ASA????PAI EL A FOST IMPLICAT IN FOTBAL IN ANUL 1994 -1995,ACUM 20, DA?????????PAI VA DATI DE GOL CA IN ANUL 2007 ATI INFINTAT O FIRMA CU EL DE CONSTUCTII.DECI NU DE LA FOTBAL IL CUNOSTETI SI DE LA AFACERI.

   
 3. beck

  baga in ele d-nul Coca;cand era la prelcon la horezu cu costi popescu erau non stop amandoi la labus si piele dupa bani si combinatii;

   
 4. sandu

  ba coca citeste omule rechizitoru ca e public in vocea valcii sa vezi ca o ardeai cu el.ce spuneai tu ca il stii de la fotbale este minciuna.pai tu ai fost la berbesti,cind era labus sponsor acolo minciunica senatorica.draq te mai voteaza!!!

   
 5. chiombaliu

  Senatorule si tu faci ma dastea?Cind vii in campanie pt parlamentare sa-mi faci si mie rost de 5000 euro de la labush,ca daca nu cucu votul din partea mea si a familiei.Deci banii ii vreau ca titlu de imprumut nu pt alte scopuri sa se inteleaga bine.

   
 6. La puscarie bravo

  La puscarie cu ei de mosi batrani, s-a dus vremea lor, mai au un pic si merg la groapa. Forta pustaniilor sus copii dati cu ei de pamant ca nu au ce va face, astea sunt niste sifoane. Nu aveti frica de nimeni, dati cu ei de pamant, e tara voastra, orasu vostru.

   
 7. Jean

  Da asa e, jos cu ei, e tara noastra, orasu nostru, sa ni le luam inapoi.

   
 8. inima rea

  coca da-ti demisia din senat.ne-ai facut de rusine cu interlopii tai.l-ai nenorocit pe popescu de la prelcon.

   
 9. Covaci Vasile

  Ma numesc Covaci Vasile. am fost fotbalist cu Coca Laurentiu si pot sa confirm ca Laurentiu il cunoaste pe Obreja de la fotbal . Ba mai mult imi spunea Laurentiu ca l-a cautat dupa meciuri Obreja sa stea de vorba cu el la o bere. Nu mai mintiti .

   
 10. Stuparu Mihai

  Vasilică, eu sunt Mihai Stuparu ( Mihaita). Nu stiu daca îți mai amintesti de mine, dar ai perfectă dreptate. Si eu pot sa confirm ca Coca il cunoaste pe Obreja de la stadion si nu-i baga pe ăstia în seamă, tu nu esti toata ziua aici ca sa vezi cu ce se ocupă clanul Obreja.

   

Leave a Response