|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

ŞOCANT! O vâlceancă şi-a abandonat bebeluşul pe scările Spitalului Polisano din Sibiu! 

fetita-main

Femeia care și-a abandonat copilul după ce abia l-a născut, a fost identificată de polițiștii sibieni. Are 44 de ani și este originară din județul Vâlcea, ea fiind mama și a doi copii majori.mama2

Polițiștii au adus-o pe mama fetiței după ce aceasta s-a prezentat la Spitalul Județean Sibiu și a declarat că vrea să știe în ce stare este bebelușul.
Cei de la spital au sunat la IPJ Sibiu și așa s-a ajuns ca femeia să fie identificată și dusă la audieri. Poliția spune că femeia este originară din județul Vâlcea și este mama a doi copii.
”Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au fost informati ca femeia se afla in curtea spitalului sibiu cu intentia de a-si vedea copilul, s-au deplasat in incinta unitatii spitalicesti, au preluat femeia si au adus-o la sediul IPJ ptr audieri iar in urma declaratiilor acesteia se pare ca locuieste in judetul Valcea si fara forme legale in Sibiu, are 44 de ani, are 2 copii majori, o fata si un baiat cu varste de peste 20 de ani si inca nu poate da detalii referitoare la motivatia care a condus-o in a-si abandona copilul in holul unitatii speitalicesti private”, spune Elena Welter, de la IPJ Sibiu.

VEZI AICI IMAGINI VIDEO ȘI MAI MULTE FOTOGRAFII CU FETIȚA ABANDONATĂ

Reamintim că femeia a abandonat fetița în seara zilei de luni, pe scările de la spitalul european Polisano și a lăsat un bilet în care spunea că nu are bani ca să îl crească.

VEZI AICI IMAGINI CU FEMEIA CÂND LASĂ COPILUL PE SCĂRI LA POLISANO!

 

fetita mainUn nou născut a fost lăsat de mama sa într-o pungă la intrarea în noul spital Polisano din Sibiu. Este vorba de o fetiță care avea asupra sa și un bilețel scris de cea care i-a dat viață.

Caz mai puțin obișnuit la Sibiu. O fetiță născută doar de o zi a fost găsită abandonată pe scările spitalului european Polisano, în după amiaza zilei de luni. Aceasta a fost lăsată acolo chiar de către femeia care i-a dat viață. Polițiștii au găsit și un bilețel asupra micuței în care mama își explică gestul, spunând că nu are bani ca să o crească așa cum se cuvine pe fiica ei.
IPJ Sibiu a preluat acest caz, iar bebelușul a fost dus la Spitalul Județean Sibiu, pentru investigații medicale.
”Un nou nascut de sex feminin a fost gasit la intrarea intr-un spital din Sibiu. Copilul a fost abandonat de mama. Se fac cercetari pentru identificarea acesteia”, spune Luciana Balteș, de la IPJ Sibiu.

fetita1

 Găsită într-o pungă de plastic!

Bebelușul a fost găsit pe scările de la spitalul Polisano. Unul dintre medicii care s-au ocupat de fetiţă a a postat și câteva fotografii și un filmuleț video cu copilul abandonat. ”Doamne dumnezeule-micuta aceasta a fost lasata in seara asta intr o punga in holul de la Polisano”, a scris medicul,  pe contul de Facebook.
”….mamica ei a abandonat-o…intr-o punga in holul clinicii Polisano”, a mai scris doctorul. Ulterior postarea a fost stearsa de pe reţeaua de socializare.

Sursa: oradesiubiu.ro

Leave a Response