|sâmbătă, decembrie 5, 2020
  • Follow Us!

INCREDIBIL. Nişte preoţi acuzaţi de PREACURVIE au făcut o NOUĂ BISERICĂ pentru a putea iubi mai multe femei MANELIȘTII vin să se închine și să lase donații ESCROCILOR seducători | GALERIE FOTO 

dsc00469-465x390

Peste 20 de falși preoți, majoritatea foști monahi și popi excluși de BOR pentru relații cu enoriașele, au întemeiat Mitropolia Autonomă. Maneliștii vin să se închine și să lase donații escrocilor seducători. Icoane din care iese mir, moaște ale unor sfinți necunoscuți, titluri bisericești cu trimitere la Italia, Moldo-Valahia sau Grecia fac parte din arsenalul celor aproximativ 20 de autointitulați preoți, care poartă sutană pentru a avea trecere în rândul enoriașelor. Naivii le dau donații și asistă la slujbelor lor, deși liturghiile sunt ținute în dughene, garaje și în păduri. Au așa de mare trecere în rândul enoriașelor, încât când sunt dați afară de Biserica Ortodoxă Română (BOR), femeile bocesc și înjură arhiepiscopi. Numele cultului este Mitrolopia Autonomă și nu este un cult recunoscut.

Popii care slujesc în bisericile improvizate ad-hoc sunt foști preoți și călugări caterisiți, îndepărtați din preoție. Șeful cultului este „Mitropolitul României”, Gherasim Bratu, ajutat de Mitropolit Primat Basilio al Italiei.

În numele iubirii

După ce au fost dați afară, cei 20 de bărbați au continuat să susțină că sunt în slujba lui Dumnezeu. Însă nu din vreo dragoste nemăsurată pentru Dumnezeu, ci din pasiunea pentru femei. Așa cum a anunțat BOR, majoritatea falșilor preoți au fost eliminați din rândul cadrelor bisericești pentru că au preacurvit cu enoriașele.

Acesta este cazul foștilor preoți: Ștefan Popa – din comuna constănțeană Topraisar, Mihai Vasilache – din localiatea băcăuană Văleni, Cosmin Becică – din comuna suceveană Secuienii Noi sau Constantin Florian- din orașul Giurgiu. (evz.ro)

Leave a Response