|sâmbătă, aprilie 20, 2024
  • Follow Us!

Accidente rutiere în Zătreni, Râmnicu Vâlcea, Mădulari și Păușești Măglași 

accident fuga

 

În data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 11.30, F. Ovidiu, de 28 ani, din comuna Zătreni, jud. Vâlcea în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Zătreni, la km 68+ 300 m a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure, fiind acroşat în partea laterală  de un autovehicul, condus de C. Ionuţ,  care circula în spatele său. Din accident a rezultat rănirea lui: F. Ovidiu, de 27 de ani, diagnostic de traumatism  cranian, traumatism torace stâng, traumatism şold stâng, fractură acetabul stâng; A. C. de 2 ani, din comuna Zătreni diagnostic  traumatism piramidă nazală; F. Rodica, 49 de ani,  din comuna Zătreni, diagnostic traumatism torace stâng. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

La data de 15 ianuarie a.c., N. Marius, de 47 de ani, din comuna Vladimir, judeţul Gorj a condus un autoturism, pe str. Calea lui Traian din Râmnicu Vâlcea, iar la intersecţia cu str. Posada nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric aflat în funcţiune, pătrunzând în interiorul acesteia şi intrând în coliziune cu două autoturisme, conduse de  D.  Georgel, de 24 de ani, din comuna Pietrari, şi C. Adamita, de 73 ani, din mun. Rm. Vâlcea. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui: C. Adamita -diagnostic TCC grad 0; C. Octavia – pasager, diagnostic contuzie toracică; B. Maria – pasager, diagnostic traumatism coloană cervicală. Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

La data de 15 ianuarie a.c., ora 13.00, H. Valerian, de 70 ani, din com. Mădulari, a condus o căruţă tractată de un cal pe DC 63 A – Mădulari, la un moment dat calul  s-a speriat de un câine, iar conducătorul atelajului s-a dezechilibrat, căzând din atelaj pe partea carosabilă. Atelajul şi-a mai continuat deplasarea aproximativ 100 m, moment în care din acesta a căzut şi H. Laura, de 67 de ani. Cele două persoane au suferit leziuni în zona capului, motiv pentru care au fost transportaţi pentru îngrijiri medicale la Spitalul municipal Drăgăşani, fiind diagnosticaţi cu traumatism cranian.

În data de 15 ianuarie a.c., ora 09.50, T. Gheorghe, de 49 de ani, din Păuşeşti Măglaşi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 64, a intenţionat să vireze pe o stradă laterală la stânga faţă de direcţia sa de mers, şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism ce venea din sens opus, şi care era condus de către D. Cosmin, de 30 de ani,  intrând în coliziune frontală. În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorilor auto. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările vor fi continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Leave a Response