|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

SC APAVIL SA a remediat 6 avarii la reţeaua de apă 

APAVIL-DEBITE

 

 

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 12 – 16 ianuarie, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

 

Au fost remediate 6 avarii la reţeaua de apă pe str. Râureni nr. 270, Col. Bădescu nr. 15, Şt. Vodă nr. 172-174, Maior Georgescu, M. Basarab nr. 10B, precum şi în Parcul Zăvoi (Teatrul Ariel).

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare şi asfaltare, pe str. Calea lui Traian (Grupul Şcolar Forestier), Şt. Vodă nr. 172-174, Radu de la Afumaţi, Colonel Bădescu nr 15, precum şi în Goranu (biserică).

Au fost verificate staţiile Ioana Radu, Dealul Malului şi Aranghel Izlazului.

A fost înlocuit un branşament de apă potabilă pe str. Gib Mihăescu, la bl. S3, sc. E, fiind folosită ţeavă PEHD Dn 40 PE 10.

Au fost făcute verificări pe reţeaua de apă potabilă Dn 140 şi se continuă cu probele de presiune şi spălări ale reţelei de apă pe str. Locotenent Costeanu,

Au fost executate lucrări de reabilitare a conductei OL Dn 400 mm pe str. Bogdan Amaru, Petrache Poenaru, M. V. Popescu şi Matache Temelie. Au fost executate legăturile la reţeaua nouă şi a fost dezafectat provizoratul pe str. Tineretului, în faţa Kaufland Family.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere înOstroveni, Petrişor, Nord, Libertăţii şi 1 Mai; au fost curăţate pompele de la staţiile Morilor – Arinilor şi Goranu; a fost reparată coloana de canalizare la Dn 315 mm aferentă bl. A6, B8 şi B9 din Ostroveni.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 189 apometre, fiind întocmite şi un număr de 3 documentaţii tehnice.

 

Leave a Response