|sâmbătă, aprilie 20, 2024
  • Follow Us!

COMUNICAT DE PRESĂ – S.S.H. Hidroserv S.A. 

sigla ssh hidroserv

 La data de 5 februarie 2015, S.S.H. Hidroserv S.A. are stabilită o şedinţă a Comisiei de Negociere la care participă şi conducatori ai Blocul Naţional Sindical şi Federaţiei Univers vizând întocmirea şi înregistrarea legală a unui CCM unic la nivelul societăţii.

La data de 31 decembrie 2014 a încetat valabilitatea  tuturor contractelor colective de muncă aplicabile unităţilor societăţii, stabilite anterior procesului de fuziune prin contopire ce a stat la baza înfiinţării societăţii. Până la înregistrarea legală a CCM, prin Hotărârea CA nr. 12 din data de 16.12.2014, se permite acordarea în continuare a unor drepturi şi facilităţi de natură salarială, în afara celor menţionate în Contractul Individual de Muncă.

Apreciem sprijinul şi avem convingerea că prezenţa specialiştilor desemnaţi de catre Blocul Naţional Sindical vor contribui la finalizarea în cel mai scurt timp a procesului de negociere, în opinia noastră calea dialogului fiind singura modalitate sustenabilă de evitare a unor convulsii sociale ce pot apărea în cadrul societăţii în  lipsa unui Contract Colectiv de Muncă.

Biroul de presă al S.S.H. Hidroserv S.A.

 

Leave a Response