|miercuri, decembrie 2, 2020
 • Follow Us!

Aşa-zişii lideri de sindicat de la Hidroserv Sucursala Rm. Vâlcea ÎI MINT PE MUNCITORI! 

angajati nemultumiti Hidroserv

 

În data de 23 ianuarie 2015 a avut loc un mic incident în urma căruia mulţi s-au grăbit să spună că la Hidroserv Sucursala Rm. Vâlcea există un conflict de muncă şi oamenii au încetat lucrul. Contactat de Ziarul de Vâlcea, directorul Gheorghe Dinculescu  a declarat:

„Având în vedere faptul că vechiul contract colectiv de muncă a expirat, conducerea executivă a S.S.H. Hidroserv S.A. a luat decizia ca, la nivelul tuturor sucursalelor din ţară, salariaţii se semneze un act adiţional la contractul individual de muncă pentru a intra în legalitate. Însă interesul anumitor persoane care se erijează în lideri de sindicat şi încearcă să creeze în mod artificial un conflict de muncă a făcut ca lucrurile să se complice. Deşi, prin semnarea actului adiţional toţi angajaţii beneficiază de majorări salariale, respectivii au reuşit să-i inducă în eroare pe oameni determinându-i să nu semneze, deşi repet, actul la care facem referire este în avantajul salariatului.“

În concluzie, nu există niciun conflict de muncă aşa cum s-a încercat să se răspândească zvonul. Împinşi de la spate de aşa zişi lideri, o parte din personalul afiliat la Sindicatul Univers nu vor nici măcar să citească, ce să mai spunem de semnarea actului adiţional.

Florin Iordache, lider sindical: „Nu semnăm acest act pentru că nu este corect“

Aproximativ 100 de angajaţi ai Hidroserv Râmnicu Vâlcea au protestat în această dimineaţă în curtea şi pe holurile societăţii. Potrivit adevarul.ro, unul dintre protestatari a fost dus cu ambulanţa la spital după ce i s-a făcut rău în faţa instituţiei.   „Suntem în conflict de muncă, am notificat acest lucru şi la ITM Bucureşti. Am încetat lucrul pentru că domnul director ne-a supărat. Noi nu avem contract colectiv de muncă, deşi suntem o firmă mare, şi ne-a băgat sub nas un act adiţional, să-i păcălească pe oameni. Nu semnăm acest act pentru că nu este corect”, declară Florin Iordache, lider sindical în cadrul Hidroserv Vâlcea. 

Sursa foto: Adevărul

4 Responses to Aşa-zişii lideri de sindicat de la Hidroserv Sucursala Rm. Vâlcea ÎI MINT PE MUNCITORI!

 1. monica

  In priuml rand oamenii astia lupta pt drepturile lor salariale.”Asa zisi lideri ” cum spuneti ,sunt lideri alesi de catre majoritatea oamenilor ,deci sunt lideri cu acte in regula. Nu o sa inteleg asta cu „avantajul salariatilor ” .. ce avantaj? Un om ce munceste de 30 de ani cu salariu de nimic.Poate il intrebati pe domnul director ce salariu are dansul si cum se face ca lor le cresc salariile ,in schimb muncitorilor li se scad salariile .Ma intreb oare cu ce scop ?

   
 2. monica

  In al doilea rand exista un conflict de munca.Acests este inregistrat la ITM.Domnul director stie foarte bine de el.Intrebati’l pe domnul Gheorghe Dinculesc cum a ascuns dansul actele doveditoare ale liderului de sindicat timp de 11 zile si mai mult de atat a violat corespondenta acestuia ,plicul fiind deschis.Angajatii sunt forati de catre domnul director sa semneze contractul amenintandu’i ca vor fi dati afara.Aceste contracte nu cresc salariile din contra scad salariile cu aproape 20%.

   
 3. monica

  Cand scrieti un articol de ziar ,ascultati declaratile tuturor.In cazul de fata al muncitorilor .Nu scrieti un articol aruncat in vant fara nici un adevar.

   
 4. alta Monica

  Mai Monica, tu habar nu ai ce vorbesti! Este o minciuna gogonata. Nu au scazut salariile cu nici macar un banut. Din contra, cei care aveau clase foarte mici au primit cate o clasa, chiar doua in plus. Ei nu au semnat actul aditional pentru ca spun ca nu le-a fost prezentat , insa liderii de sindicat au avut ac est act in mana cu mult timp inainte de semnarea acestoe acte aditionale. Daca nu au inteles ce scrie in el, trebuia sa intrebe…

   

Leave a Response