|sâmbătă, ianuarie 18, 2025
  • Follow Us!

Hackerii vâlceni, mână-n mână cu poliţiştii, judecătorii şi procurorii 

1326095592hackeri1

 

Judeţul Vâlcea este MORT ECONOMIC de foarte mult timp. A fost distrusă industria, agricultura este la pământ, turismul este o poveste cu ce a fost şi nu mai este. Ar fi trebuit să fim cei mai bogaţi oameni din România. Judeţul Vâlcea a fost înzestrat cu pământ fertil pentru agricultură, avem zeci de mii de hectare de păduri, cărbune, aur, sare, petrol, gaze, avem râuri cu potenţial hidroenergetic extraordinar. Am avut cel mai mare combinat petrochimic din sud-estul Europei. Din păcate am avut parte şi de cei mai mari hoţi din istoria acestei ţări. Hoţi care au condus zeci de ani acest judeţ, au coordonat spre distrugerea totală agricultura, au dinamitat marile societăţi comerciale prin jaf continuu, au realizat privatizări frauduloase în interesul unor miliardari de carton îmbogăţiţi în mod dubios după revoluţia din decembrie 1989. Când totul se ducea de râpă, când se prefigura Apocalipsa Judeţului Vâlcea, au apărut ei SALVATORII!

În mod paradoxal, salvatorii sunt tot nişte hoţi, dar nu dintr-aceia care te tâlhăresc la drumul mare, care-ţi dau cu bâta în cap pentru câteva leţcaie. Nu, hoţii aceştia sunt copiii Revoluţiei Române, copiii Vâlcii, care au învăţat la şcoală puţin mai multă informatică şi de foame, de disperarea sărăciei, au început să-i prăduiască electronic, informatic pe occidentali. Aceşti băieţi, aceste fete le-au furat americanilor, englezilor, nemţilor, olandezilor, francezilor etc SUTE DE MILIOANE DE DOLARI ŞI EURO. Cred că nu exagerez dacă spun că în ultimii 15 ani judeţul Vâlcea a trăit prin „munca“ susţinută a acestor „hackeri“. Furtul prin intermediul internetului a fost ridicat la rang de „artă“ de tinerii Vâlcii, care şi-au împărtăşit cunoştinţele prietenilor, rudelor şi aceştia mai departe. La Vâlcea se poate vorbi despre o adevărată INDUSTRIE A FURTULUI ELECTRONIC.

Hackerii vâlceni s-au adaptat vremurilor, au creat reţele, au împânzit toată lumea. Au fost mereu cu un pas înaintea oamenilor legii, care doar în ultimii ani au înţeles cam cu ce se mănâncă hoţia pe internet. Au venit americanii de la FBI şi le-au pus sula-n coaste poliţiştilor vâlceni. Doar aşa au început să-i „deranjeze“ pe concetăţenii cu talente de hoţi informatici. Cunosc multe odrasle de poliţişti, judecători şi chiar procurori care au această indeletnicire. Realitatea tristă sau fericită (pentru judeţ aşa este) este că în Vâlcea, statistic vorbind, din trei familii – două au sigur cel puţin câte un membru angrenat în această activitate infracţională periculoasă, dar atât de bănoasă. S-a ajuns la acel nivel, că ştiu şi părinţii cu ce se ocupă copiii lor, înţeleg riscurile (ANI GREI DE PUŞCĂRIE!) dar îi tolerează şi unii chiar îi încurajează, pe ideea: „Lasă, că nu fură de la români, nu dau în cap la nimeni, ăia din Occident au prea mulţi bani, trebuie să trăiască şi copiii noştri. Statul român nu-i ajută cu mai nimic, nu le oferă locuri de muncă şi atunci când se angajează, tinerii primesc salarii de mizerie.“

Ştiu părinţi pensionari ai unor „hackeri“ care au miliarde de lei în conturi, au vile, maşini de lux pe numele lor deşi ei au pensii de câteva sute de lei lunar. Aşadar, Vâlcea supravieţuieşte în mare măsură datorită acestor tineri care fură electronic. Cum vă explicaţi altfel că Vâlcea are cele mai multe maşini de lux, supermarketurile sunt mereu pline, iar restaurantele şi cafenelele sunt mai mereu pline? Cu alte cuvinte, Râmnicu Vâlcea îşi merită faima de Hackerville.

Tiberiu Pîrnău

One Response to Hackerii vâlceni, mână-n mână cu poliţiştii, judecătorii şi procurorii

  1. vl

    „copiii Vâlcii, care au învăţat la şcoală puţin mai multă informatică şi de foame, de disperarea sărăciei, au început să-i prăduiască electronic, informatic pe occidentali” , sper ca faci comparatie fata de alte generatii deoarece la orele de info scoala nu te invata cum sa spargi site-uri sau alte ilegalitati , netul in schimb da , suntem in romania , una dintre tarile cu cel mai bun net

     

Leave a Response