|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

SC Apavil SA a remediat 5 avarii la rețeaua de apă 

apavil

 

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 23 – 27 martie, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

Au fost remediate 5 avarii la reţeaua de apă Cerna nr. 10, Calea lui Traian Sud – bl. S34, sc. C, Dragoş Serafim, Al. Lotrişor – bl. 3-6 şi Stolniceni nr. 37.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare pe str. Carol I, Splaiul Independenţei, Cerna nr. 10, Digului şi Bogdan Amaru, folosindu-se 4,5 mc de material.

S-a înlocuit un branşament de apă potabilă Dn110 mm pe o distanţă de 9 ml la SC Hidroserv SA. În plus, s-a executat legătura la reţeaua de apă potabilă existentă OL114 pe str. Digului.

Au continuat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă OL159 şi de executare a legăturii noi PEHD DN 200 pe str. Carol I, intersecţie cu Splaiul Independenţei. S-au executat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă Dn200 şi Dn160 pe o distanţă de 50 ml, au fost montate două vane Dn150 şi au fost executate legăturile la reţeaua de apă potabilă Dn500 cu PEHD Dn200 pe str. Carol I inters. cu Splaiul Independenţei.

Au fost înlocuiţi robineţii generali pe str. R. V. Băbeanu nr. 7 şi Stolniceni nr. 37. Au fost executate conexiunile la reţeaua nouă pe str. Anton Pann, Ionescu Cheianu, Dr. Sabin, Petrache Poenaru, Florilor plus PT7, bl. S9. A fost înlocuit un branşament de apă potabilă OL3 cu branşament PEHD Dn75 mm pe o distanţă de 21 ml şi a fost amenajat terenul în vederea aducerii acestuia la starea iniţială.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în           Ostroveni, Nord, Zăvoi şi Libertăţii; s-au curăţat pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; au fost finalizate lucrările la canalizarea menajeră Dn315 mm pe str. Carol I inters. cu Spl. Independenţei; a fost executat un cămin de canalizare pluvial pe str. Copăcelu; a început curăţarea Iazului Morii, prin înlăturarea deşeurilor; au fost ridicate la cotă căminele de canalizare de pe str. Rozelor; au fost sudate capacele de canalizare pe str. A. Sacerdoţeanu; au fost montate o ramă cu capac carosabil şi o piesă suport la PT37 în zona Traian; a fost montat un capac carosabil şi piesa suport pe str. G-ral Magheru; a fost reparat un cămin de canalizare pe str. Calea lui Traian la inters. cu str. Timiş – Bujoreni.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 37 apometre, fiind întocmite şi un număr de 15 documentaţii tehnice.

Leave a Response