|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Ambient a acordat aproximativ 700 premii in valoare de 11.100 euro inainte de Paste 

DSCN3226 copy

SIBIU, 17.04.2015. Ambient, rețeaua națională de bricolaj 100% romaneasca si-a premiat mesterii cu cateva zile inainte de Paste prin Tombola Mesterului Ambient dedicata exclusiv lor. In competitia care are o traditie de 6 ani s-au inscris aproximativ 4500 participanti care s-au luptat pentru marele premiu al concursului – un autoturism Dacia Dokker Van 1.6, in valoare de 8.600 de euro.

Competitia a inceput pe 23 februarie, s-a desfasurat in 13 magazine si depozite Ambient din marile orase printre care Sibiu, Targu-Mures, Cluj, Bistrita si Alba Iulia, s-a incheiat pe 05 aprilie si s-a adresat tuturor mesterilor Ambient inscrisi in programul „Mesterul Casei Tale”. Marele premiu a fost castigat de Suciu Zoltan Janos din Tg.Mures.

„Am participat pana acum si la celelalte tombole dar nu am sperat niciodata sa castig premiul cel mare. Aveam nevoie de o masina noua pentru a-mi face mai bine treaba si pentru a ajunge cat mai repede la clienti. Multumesc Ambient pentru sprijinul oferit in ultimii ani si pentru premiul oferit azi”, a declarat Suciu Zoltan Janos castigatorul marelui premiu.

700 premii au fost oferite celorlalti mesteri, ca recompensa pentru colaborarea lor cu Ambient, precum: echipamente de lucru si vouchere in valoare de 50 lei pe care le pot folosi la achizitionarea de produse specifice meseriei. 32 dintre ei au castigat si cate un miel pentru masa de Paste.

“Continuam o traditie inceputa acum 6 ani in ceea ce priveste sustinerea meseriasilor. Prin programul „Mesterul Casei Tale” si prin organizarea celor trei tombole anuale, Ambient isi propune sa continue sutinerea comunitatilor unde isi desfasoara activitatea si a partenerilor sai fideli. Ne bucuram ca putem recompensa colaborarea excelenta pe care o avem de multi ani cu mesterii inscrisi in programul Ambient”, a declarat Alin Voicu, Director Comercial Ambient.

Tombola Mesterului Ambient a fost organizata in parteneriat cu: Ceresit, Egger, Italia Star, Rigips, Tondach si Weber. Furnizorii au oferit premii speciale pentru cei mai harnici mesteri.

______________________________

Despre Ambient SA:

Compania Ambient a fost înființată în 1993, în Sibiu, de către omul de afaceri Ioan Ciolan, și a rămas cu capital 100% românesc până în prezent. Ambient a lansat primul DIY din Romania în aprilie 2002, la Sibiu. Pentru familiile care construiesc sau renovează, Ambient oferă consiliere clienților prin Programul AMBIENT TOTAL, care totalizează peste 100.000 de proiecte de construcție și renovare. În prezent, rețeaua are 13 centre comerciale și platforme logistice. Ambient are peste 3.000 de constructori parteneri și a dezvoltat cel mai mare program de fidelitate din industrie – Card Bonus – care are în prezent peste 200.000 de posesori. Ambient comunică în mod constant cu clienții săi în mediul online prin intermediul site-ului www.ambient.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/ambient și prin alte canale dedicate.

Leave a Response