|joi, iunie 1, 2023
  • Follow Us!

Traian Basescu, catre Victor Ponta: Atentie Victor Viorel, mai stii povestea cu sapatul gropii si cine cade in ea? 

image-2015-03-29-19777747-46-traian-basescu

 

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, criticandu-l pentru faptul ca are „o obsesie numita Traian Basescu” si amintindu-i de povestea cu „sapatul gropii si cine cade in ea”.

Intr-o postare pe Facebook intitulata „Obsedatul”, Traian Basescu sustine ca premierul are o obsesie numita „Traian Basescu” care s-a rafinat in timp. Astfel, „bazindu-se pe revolutionarul vinator de <<teroristi>> Nitu si alti citiva procurori, pe televiziunile turnatorilor de rit vechi si nou Felix si Ghita, care au rolul presiunii publice pe procurori, obsedatul crede ca-si poate materializa visul distrugerii propriei obsesii, dar si a familiei mele”, sustine fostul presedinte.

PUBLICITATE

„In mintea lui incetosata de ura dar si de aburii puterii, a revenit vremea lui Dej, Nikolschi, Ana Pauker si Brucan”, afirma Basescu.

Fostul presedinte reitereaza ca nici el, nici fiica sa Ioana Basescu si nici ginerele sau, avocatul Radu Pricop, nu au incalcat legea.

  • Postarea integrala a lui Traian Basescu

Obsedatul,

Evident Victor Viorel are o obsesie care se numeste Traian Basescu. De citiva ani, obsesia lui Viorel s-a „rafinat” devenind „Basescu la puscarie”. O striga in mari adunari cu „poporul pesedist” pe stadioane, in sali de sport, in piete publice si la televiziuni, ori de cite ori are ocazia. Mai nou, bazindu-se pe revolutionarul vinator de „teroristi” Nitu si alti citiva procurori, pe televiziunile turnatorilor de rit vechi si nou Felix si Ghita, care au rolul presiunii publice pe procurori, obsedatul crede ca-si poate materializa visul distrugerii propriei obsesii, dar si a familiei mele. In mintea lui incetosata de ura dar si de aburii puterii, a revenit vremea lui Dej, Nikolschi, Ana Pauker si Brucan .

Victor Viorel, iti garantez ca n-ai sa reusesti cu toti servantii publici si privati care iti rinjesc slugarnic de prin parchete sau din televiziuni. N-ai sa reusesti pentru ca nici eu, nici Ioana si nici Radu n-am incalcat legea. Si mai sunt convins ca cei mai multi oameni din justitie nu mai vor inapoi sub control politic.

In schimb, atentie Victor Viorel, mai stii povestea cu sapatul gropii si cine cade in ea?

de I.C.     HotNews.ro

Duminică, 24 mai 2015, 12:20 Actualitate | Politic

Leave a Response