|marți, aprilie 23, 2024
  • Follow Us!

Din fotbalist la Damila Măciuca a ajuns hair-stilistul lui Connect-R 

din-fotbalist-a-ajuns-hair-stilistul-lui-connect-r

Dupa ce a practicat fotbalul de la zece ani si si-a dorit sa ajunga fotbalist de talie internationala, planurile lui Gratian Smedescu s-au schimbat. Chiar daca avea sanse, spun fostii sai antrenori, o intamplare nefericita l-a facut pe Gratian sa puna ghetele in cui si sa se indrepte spre o alta meserie, cea de stilist.
Conform aggregatornews.com, în urma cu trei ani, tanarul era atacant la Damila Maciuca, insa Claudiu Niculescu l-a pus pe liber, hotarand ca nu mai are nevoie de el. ,Am avut un gust amar atunci cand Niculescu a renuntat la mine. Sunt convins ca ma puteam ridica la pretentiile lui, daca mi se dadea sansa sa arat ce pot”, spune dezamagit fostul fotbalist.
Gratian nu a vrut sa mai auda de fotbal, asa ca s-a indreptat catre o alta meserie. A facut un curs de stilist si a fost angajat la un salon din Bucuresti intr-un timp record, ajungand unul din cei mai buni hair-stilisti. si asa se face ca pe mana lui Gratian au ajuns cantareti precum Connect-R, baietii de la TWO (Mihai Gruia si Sorin Brotnei), dar si mai multi sportivi. ,De la minge la foarfeca a fost doar un pas, mai ales ca eram atras de partea asta cu parul si cu ingrijirea lui”, spune Gratian.

Leave a Response