|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

SC Apavil SA igienizează stațiile de pompare din municipiu 

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 29 iunie – 3 iulie, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.
Au fost remediate 6 avarii la reţeaua de apă pe str. Teodor Bălăşel nr. 8, Colonia Nuci – barăcile 5 şi 8, Daniil Ionescu nr. 56, N. Titulescu (Dovali) şi Râureni.
Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare pe str. Teodor Bălăşel nr. 8 şi Nicolae Titulescu (Dovali), fiind folosite 2,5 tone de material.
Au continuat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă PEHD D110 pe str. Al. Olăneşti. Lucrările vor continua şi săptămâna viitoare, procedându-se şi la amenajarea terenului afectat.
A continuat igienizarea staţiilor de pompe Feţeni, Râureni şi Popa Şapcă.
A fost asigurată asistenţa tehnică în urma solicitărilor la următoarele adrese: Copăcelu nr. 147 şi Brânduşelor nr. 4.
A fost înlocuit un branşament de apă potabilă OI cu ţeavă PEHD Ø40 pe str. Ionescu Cheianu – bl. 74. De asemenea, s-a înlocuit reţeaua de apă potabilă OI cu ţeavă PEHD PN10, Ø90 pe o distanţă de 60 ml pe str. Ionescu Cheianu – bl. 74. Lucrările vor continua şi săptămâna următoare.
Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în zonele Ostroveni, 1 Mai, Centru, Zăvoi, Nord, Libertăţii – Eroilor şi Colonia Nuci; au fost curăţate pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; a fost executată armătură sudată din plasă STR8 pentru turnarea pieselor suport din beton armat; a fost montat un capac de canalizare compozit la bl. A11/I – Ostroveni; a fost montată o ramă cu capac carosabil pe str. M. Viteazu; a fost montată o ramă cu capac de canalizare compozit şi piesa suport din beton armat – bl. N14, str. H. Coandă; a fost refăcută suprafaţa carosabilă prin turnarea de beton C18/22,5 pe str. Dr. Hacman, la bl. 83.
Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 19 apometre, fiind întocmite şi un număr de 13 documentaţii tehnice.

Leave a Response