|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Șpârle și șopârle, 16.07.2015 

soparla-cu-volanas

• Avem un nou mod de a „comunica” din partea Primăriei Râmnicului. Pe site-ul oficial al instituţiei, s-a publicat recent rezultatul selecţiei de dosare pentru concursul de proiecte de management organizat pentru Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea. Aici aflăm că au câştigat concursul patru „candidaţi”: CPMTA 1, CPMTA 2, CPMTA 3 şi CPMTA 4. Rămâi surprins să afli că cei care doresc scaunul de director al Teatrului Ariel sunt probabil… nişte roboţi.

• Fostul primar al comunei Drăgoești, Emilian Isuf, urmează să fie executat silit pentru mai multe sute de milioane de lei vechi, pe care le datorează autorității locale, ca urmare a contractelor păguboase încheiate în mandatul său de tristă amintire. Finanțele și celelalte autorități nu prea mai au ce lua de pe Isuf, care și-a mutat averea pe numele unor rude…

• Zilele trecute s-a anunţat câştigătorul concursului pentru funcţia de membru în consiliul de administraţie al societăţii Expo Nord Oltenia SA, firmă ce administrează Centrul de Expoziţii din Călimăneşti. Comitetul de nominalizare şi remunerare, format din Ion Costache, Tiberius Ionescu şi Mihai Bucura, l-a declarat câştigător pe Nicolae Văduva, admis cu 3 voturi pentru şi zero voturi împotrivă. Nu se prea ştiu multe despre trecutul profesional al lui Nicolae Văduva, însă, se pare că acesta are multe legături „de sânge” cu vârfurile din PSD Vâlcea.

• La concursul de titularizare, organizat miercuri, 15 iulie, de Inspectoratul Școlar Vâlcea a fost înregistrată o fraudă. Una dintre candidate a fost surprinsă în flagrant copiind cu nerușinare! Membrii comisiei de supraveghere dormeau în post, noroc cu o altă candidată care a fost pe fază și a sesizat frauda.

• Iuliana Moise, directoare la RAR și copreședintă la Organizația de Femei a PNL Vâlcea, a fost declarată cea mai suavă, delicată și „sexy“ prezență de la piscina Posada din Râmnicu Vâlcea. Glumim și noi, nu dăm cu parul!

Leave a Response