|joi, aprilie 25, 2024
  • Follow Us!

SC APAVIL SA a remediat avariile la rețeaua de apă de pe strada Republicii 

APAVIL-DEBITE

 

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 9 – 13 noiembrie o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

 

S-a intervenit în vederea soluţionării avariilor la reţeaua de apă pe str. Republicii – bl. R17, inters. Maior V. Popescu cu Gib Mihăescu.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare şi asfaltare, folosindu-se 2 mc de beton şi 5 tone de asfalt pe str. Calea lui Traian Sud – bl. S19, Decebal şi Matache Temelie, precum şi în cartierul Ostroveni – bl. A34 – sc. B, A41 – sc. C, B0, A11/III.

S-au înlocuit 120 ml de reţea apă potabilă PEHD D110 pe str. Calea lui Bucureşti.

A fost asigurată asistenţa tehnică în urma solicitărilor la următoarele adrese: Eftimeşti nr. 98A, Cojocarilor nr. 20, Krusevac nr. 15A.

. Au fost executate lucrări de igienizare pentru staţiile de pompe Dealul Malului. În plus, acestea au fost pregătite pentru perioada sezonului friguros.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în          zonele Ostroveni, Zăvoi, Nord, 1 Mai, Petrişor, Colonie Nuci; s-au curăţat pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu, precum şi staţia de pompare Râureni; a fost montat un capac de canalizare compozit la inters. str. Carol I şi Căpitan Negoescu; a fost refăcută suprafaţa carosabilă după executarea lucrării la bl. A11/3 în Ostroveni; a fost înlocuit un tub de canalizare rupt Dn200 mm pe str. Dacia; au fost sudate capacele de canalizare care produceau zgomot pe str. Şt. Vodă; a fost înlocuit un robinet general la bl. R17, sc. C – str. Republicii.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 42 apometre, fiind întocmite şi un număr de 12 documentaţii tehnice.

 

Leave a Response