|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

De Sărbători Moș Crăciun, Dan Nițu, aduce cadouri și bucurii familiilor nevoiașe din Vâlcea! 

ema_vaideeni_1

De Sărbători Senatorul Dan Nițu aduce cadouri și bucurii vâlcenilor!Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, senatorul Dan Nițu și-a propus să împartă cadouri și bucurie în județul Vâlcea.

 

Săptămâna trecută, acesta a dăruit mai multor familii din comuna vâlceană Vaideeni, care în vara anului 2014 au rămas fără locuinţe în urma inundaţiilor care au avut loc în localitate, tabla necesară pentru a-şi acoperi noile case pe care aceştia le-au construit cu ajutorul administraţiei publice locale. Pe lângă aceste materiale de construcţie, parlamentarul vâlcean a dorit să le ofere o bucurie şi copiilor acestor familii sinistrate cărora le-a adus cadouri constând în alimente şi dulciuri.
Senatorul Nițu a pregătit, de asemenea, câte un cadou de Crăciun şi pentru cei aproximativ 150 de copii aflați în grija Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Băbeni.
Vizitele senatorului Dan Nițu vor continua și în această săptămână, în preajma sărbătorii de Crăciun, când vor fi împărțite cadouri în comuna Măciuca, la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică, precum și elevilor ce urmează cursurile Liceului Teoretic.
Nu în ultimul rând, senatorul Dan Nițu le transmite un gând bun tuturor vâlcenilor, cu ocazia sărbătorilor de iarnă: „Să aveți parte de sărbători de neuitat, petrecute cu bucurie alături de familia dumneavoastră și de prieteni dragi și să întâmpinați noul an cu sănătate, credință și bună înțelegere!”

Leave a Response