|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

A.J.O.F.M VÂLCEA organizează selecție pentru studenții care doresc să lucreze ȋn Germania 

Albinaru Gabriel

 

A.J.O.F.M VÂLCEA organizează selecție

 pentru studenții care doresc să lucreze ȋn Germania

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea anunță organizarea selecției pentru studenții și masteranzii care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni). Pentru anul 2016, Agenția Federală de Muncă din Germania dispune de 100 de locuri destinate studenților români.

Menționăm că pot participa studenții și masteranzii care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Selecția are loc anual, ȋn baza ȋnțelegerii ȋncheiate ȋntre Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei și Agenția Federală de Muncă din Germania, privind medierea studenţilor români în vederea angajării pe perioada vacanţei de vară în Republica Federală Germania.

Studenții și masteranzii care au domiciliul ȋn județul Vâlcea, sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din acest județ, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea, strada Dacia, nr.8, pentru a – și ȋnregistra dosarele. Ȋnregistrarea se va realiza ȋn perioada 03.12.2015 – 15.01.2016.

Informații suplimentare legate de condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării studenților, precum și instrucțiunile de completare a acestora, puteți afla la numărul de telefon 0350 419715 sau accesând site-ul A.J.O.F.M, www.valcea.anofm.ro.

 

 

 

 

 

Nicolae Gabriel ALBINARU

DIRECTOR EXECUTIV

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea

 

Leave a Response