|luni, iulie 4, 2022
 • Follow Us!

Dan Ponoran, un MANAGER de nota 10: Se pot preleva organe la SJU Valcea! 

SJU-Valcea-cu-Ponoran

                   Spitalul Judeţean Vâlcea a fost acreditat ca Unitate pentru Prelevare de Organe. Decizia a fost luată de Agenţia Naţionale de Transplant, după ce luna trecută o comisie a verificat documentaţia și condiţiile asigurate de spitalul din Rm.Vâlcea. Managerul unității, medicului Dan Ponoran, intenționează să înființeze și un Centru de Îngrijiri Paleative.

Publicația Viața Vâlcii scrie referitor la aceste subiect: În spatele acestei decizii stă o muncă titanică, pe care managerul Dan Ponoran şi echipa sa de la Spitalul Judeţean au desfăşurat-o de-a lungul acestor ultime luni. Comisia de acreditare a venit la Vâlcea în luna ianuarie, a verificat documentaţia, condiţiile, a dat indicaţii şi a plecat să delibereze. Şi, iată, a decis că Spitalul Judeţean Vâlcea îndeplineşte condiţiile pentru a fi acreditat ca Unitate pentru Prelevare de Organe. Iniţiativa îi aparţine medicului Dan Ponoran, care a afirmat de când a preluat funcţia de manager al Spitalului Judeţean că vrea ca unitatea sanitară să fie un Centru de Prelevare de Organe şi a reuşit.

2 Responses to Dan Ponoran, un MANAGER de nota 10: Se pot preleva organe la SJU Valcea!

 1. braditeanu ion

  succes si la mai mare.

   
 2. M

  PRELEVAREA DE ORGANE – deci OMUL cand i se ia ORGANELE este VIU nu.. si medicii cand ii ia organele OMUL MOARE…si asta E CRIMAA!

   

Leave a Response