|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Iarna a BLOCAT 60 de maşini în zona Transalpina Ski Resort. AVERTIZAREA de vreme rea continuă 

masini blocate iarna

 

Iarna ridică probleme în judeţul Vâlcea, zonă în care circulația este îngreunată şi în care 60 de mașini au fost blocate din cauza zăpezii.

În zona Transalpina Ski Resort, mai multe echipaje ale CNADNR efectuează deszăpezirea, după ce 60 de mașini au rămas blocate la baza pârtiei.

“Ninge abundent pe DN 7A între Voineasa și Obârșia Lotrului, stratul de zăpadă măsoară peste 5 cm pe carosabil. Un număr de 60 de mașini cu turiști rămăseseră blocate pe drum, la baza pârtiei. Acum s-a descongestionat traficul, avem două echipaje ale CNADNR care lucrează în zonă, am mai trimis două și dacă e nevoie apelăm la Gorj pentru ajutor. Pe Valea Oltului stăm atenți pentru monitorizare, suntem sub avertizare până duminică la ora 12,00”, a declarat prefectul județului Vâlcea, Dumitru Cornoiu, conform Agerpres.

În județul Vâlcea, la peste 1.200 de metri altitudine, precipitațiile sunt sub formă de lapoviță și ninsoare, condiţii meteorologice care au determinat autoritățile să recomande evitarea DN7A Brezoi — Petroșani.

 

Leave a Response