|joi, aprilie 25, 2024
  • Follow Us!

Șpârle și șopârle, 18.02.2016 

soparla-cu-volanas
  • Mai pe ocolite am aflat motivul real al absenţei deputatului Cristian Buican de la reuniunea festivă a Organizaţiei municipale a PNL Râmnicu Vâlcea, desfăşurată la restaurantul Paradis Royal. Întâlnirea a fost iniţiată şi organizată de consilierul local Grigore Crăciunescu, însă Buican nu a venit în virtutea „blatului” pe care îl are încheiat… cu Mircia Gutău pentru Primăria Râmnicului. Reamintim că la eveniment a luat parte toţi reprezentanţii conducerii PNL Vâlcea, numai Buican s-a dat „lovit” şi a spus că a rămas pe baricade la Parlament. De aici, putem trage concluzia unei amânări repetate a deciziei Organizaţiei Judeţene a PNL Vâlcea în cazul candidaturii lui Grigore Crăciunescu la Primăria Râmnicului, organizaţie condusă de eternul Buican….

 

  • Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marţi, 16 februarie, decretul privind eliberarea din funcţia de judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Drăgăşani a doamnei Emilia Cîrstea – pensionare, la data de 15 martie 2016.

 

  • Vâlceanul „naturalizat” prin Bucureşti, Bogdan Badea, fost secretar de stat in Ministerul Energiei, a fost numit recent de premierul Cioloş şef al Departamentului management de proiect din cadrul Hidroelectrica. Bogdan Badea este puternic sustinut de ALDE. În aprilie 2015 a fost numit membru al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom. Practic, acum, Badea deţine funcţii şi la OMV Petrom şi la Hidroelectrica. Înainte să ajungă la OMV Petrom a fost membru în consiliul de administraţie al Rompetrol Rafinare. În perioada iunie 2009-iunie 2013 a fost administrator la BNB Renewables Consulting, firma de consultanţă în dezvoltarea proiectelor în sectorul energiei regenerabile, arată Badea în CV-ul său. În perioada august 2007-martie 2009 a fost director de strategie şi dezvoltare la Electrica SA. În aceeaşi perioadă a fost şi membru în consiliile de administraţie de la ENEL Energie Muntenia SA şi ENEL Energie SA.

Leave a Response