|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Procurorii DNA, la Consiliul Județean Vâlcea! Sunt vizați: Gheorghe Păsat și Carmen Alexandrescu! 

Pasat-CJ

Procurorii anticorupţie de la DNA Piteşti au descins în dimineaţa zilei de luni, 22 februarie 2016, la Consiliul Judeţean Vâlcea. Încă de la primele ore ale dimineţii, anchetatorii verifică documente care vizează anumite proiecte europene.

Ancheta se desfăşoară la etajele superioare ale Consiliului Judeţean Vâlcea, adică la Direcţia Generala Programe, Relaţii externe. Vizat este se pare unul dintre proiectele cu finanţare europeană ce are ca obiectiv CET Govora – menționează site-ul voceavalcii.ro

 

Pe surse am aflat că este vorba despre un proiect în valoare de 15 milioane de euro, derulat de CJ Vâlcea la CET Govora, este vorba de o finanțare europeană. Ziarul de Vâlcea a semnalat aceste NEREGULI, încă de anul trecut:

BOMBĂ! Gheorghe Păsat, Carmen Alexandrescu și Ludovic Zelici au intrat în atenția OLAF și DNA! Consiliul Județean riscă să dea înapoi Uniunii Europene 15 milioane de euro!!!

Pasat CJ

ludovic ZELICIAlexandrescu CarmenOficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) și Direcția Națională Anticorupție (DNA) au de lucru la CET Govora (județul Vâlcea)! Surse din interiorul CET Govora ne-au confirmat o informație extrem de gravă referitoare la NEREGULI  în cadrul unui proiect cu fonduri europene, în valoare de 15 milioane de euro! Directorul tehnic Ludovic Zelici a semnat ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ (sub presiunea POLITICĂ a președintelui Consiliului Județean Vâlcea, Gheorghe Păsat și a managerului de proiect Carmen Alexandrescu!) recepția la un proiect cu fonduri europene: Implementare proiect reabilitare EPA (9) + pompe și circuit primar de termoficare din CET GOVORA, ÎN CONDIȚIILE ÎN CARE ACEASTĂ INSTALAȚIE (EPA 9) NU ESTE FUNCȚIONALĂ!!!. Specialiști din interiorul CET Govora ne-au adus la cunoștință faptul că la instalația EPA 9 cartușul pompei a fost aprovizionat greșit și NU A FOST ÎNLOCUIT așa cum era prevăzut în proiectul finanțat pe fonduri europene. Semnătura lui Zelici pe recepția unui proiect nefuncțional a fost recompensată de președintele CJ Vâlcea, politrucul liberal Gheorghe Păsat, prin numirea acestuia în noul Comitet Director de la CET Govora. Situația este EXTREM DE GRAVĂ, existând riscul ca Uniunea Europeană să-și ceară banii înapoi de la Consiliul Județean Vâlcea! Aceleași surse ne-au confirmat că directorul de producție de la CET Govora, Nicolae Dina, NU A VRUT SĂ-ȘI PUNĂ SEMNĂTURA PE RECEPȚIA RESPECTIVEI INSTALAȚII, știind clar că nu va funcționa. Tocmai de aceea a preferat să plece la pensie. Vom reveni!

Tiberiu Pîrnău

Leave a Response