|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

ATENȚIE, ȘOMERI! AJOFM Vâlcea organizează în data de 14 aprilie – Bursa Locurilor de Muncă! 

bursa locuri munca

Bursa locurilor de muncă, instrument pentru stimularea ocupării forței de muncă

Bursa locurilor de muncă, instrument pentru stimularea ocupării forței de muncă Bursa forței de muncă reprezintă una dintre cele mai importante măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă.
Bursa constituie o metodă de facilitare a contactelor dintre angajatori şi persoanele aflate in cautarea activa a unui loc de muncă. Astfel, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au posibilitatea sa contacteze un număr mare de angajatori, sa identifice mai multe variante de angajare, iar agenţii economici participanţi la bursa pot să-şi recruteze personalul direct, fără intermediar, în funcţie de cerinţele specifice locurilor de muncă pe care le oferă.
În data de 14 aprilie 2016, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea organizează Bursa generală a forţei de muncă, acţiune care se desfăşoară la nivel naţional, fiind coordonată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.
La Rm.Vâlcea, bursa va avea loc la Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților Rm.Vâlcea din strada Calea lui Traian, nr. 98, începând cu ora 9,00.
De asemenea, menționăm că în perioada 4-15 aprilie 2016, Rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeană organizează, o serie de evenimente adresate în special angajatorilor, sub egida “Zilele europene ale angajatorilor – European Employers’ Days”.
Obiectivele acestei inițiative sunt de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori, de a întreține un dialog între Serviciile Publice de Ocupare și de a crește gradul de conștientizare a problemelor legate de ocuparea forței de muncă.
Informații utile despre eveniment se pot accesa la adresa http://employersday.eu/


Nicolae Gabriel ALBINARU-DIRECTOR EXECUTIV-AJOFM Vâlcea

Leave a Response