|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Citește aici cum poţi să ajungi POLIȚIST! La Vâlcea, IPJ a scos la concurs 28 de posturi! 

politisti3_23507000

Comunicat de presă – IPJ Vâlcea

Eşti o persoană onestă, ai o atitudine pozitivă şi poţi relaţiona uşor cu alte persoane? Poţi să lucrezi în echipă, să fii eficient şi în munca individuală? Îţi doreşti să te perfecţionezi în permanenţă? Poţi să cântăreşti o situaţie şi să decizi asupra celui mai potrivit mod de acţiune? Eşti pregătit să lucrezi în schimburi şi să faci faţă unor situaţii care pot implica un grad de pericol fizic? Atunci vino şi alătură-te echipei Poliţiei Române.

Îţi spunem de la început că simpla înscriere la concurs nu te face poliţist. Pentru a fi colegul nostru este nevoie de multă muncă, responsabilitate şi dăruire. După ce vei parcurge toate etapele de selecţie (vei fi declarat ,,apt” din punct de vedere medical, fizic şi psihic şi vei trece de proba de evaluare a cunoştinţelor teoretice), vei participa la cursul de iniţiere în carieră şi vei lucra ca agent de ordine şi siguranţă publică la posturile de poliţie comunale din judeţul tău. După 6 luni în care te vei afla în responsabilitatea unui coleg cu experienţă, care îţi va arăta ce presupune munca de poliţie, vei susţine un examen de definitivare.

Aici este momentul cheie:

– promovezi examenul şi vei fi poliţist cu acte în regulă, 24 de ore din 24 în slujba comunităţii.

– nu promovezi examenul şi rămâi parte a comunităţii.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, au fost scoase la concurs  28 de posturi vacante de agenţi, prin încadrare din sursă externă.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa pagina de internet a IPJ Vâlcea, https://vl.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-pentru-ocuparea-unui-numar-de-28-posturi-vacante-de-agenti-existente-in-statul-de-organizare-al-i-p-j-valcea-prin-incadrare-din-sursa-externa .

Îţi urăm succes şi te aşteptăm în rândurile noastre!

 

Leave a Response