|vineri, aprilie 19, 2024
  • Follow Us!

Adrian Bușu a TRĂDAT și ALDE?! Cea mai STUPIDĂ declarație politică! 

Adrian-Busu

Luni seara, la emisiunea Criterii Naționale pe care o realizează ziaristul Gheorghe Smeoreanu la TV Etalon din Rm. Vâlcea, prim-vicepreședintele ALDEAdrian Bușu a declarat că în mod sigur, datorită numărului mare de primari, PNL va câștiga alegerile pentru Consiliul Județean având majoritate și neavând nevoie de alianțe.

Nici măcar liderul liberal Buican nu a avut curajul să își încurajeze activiștii cu o asemenea declarație.

Anterior, Adrian Bușu spusese că ALDE nu va negocia decât cu PSD, având recomandarea Bucureștiului de a evita total PNL.

Declarația cu privire la majoritatea pe care o va face PNL este, din partea liderului unui partid care se declară adversarul liberalilor, atât de uluitoare încât mă abțin să o comentez în acest moment.

Este însă clar că dl Bușu a marcat pentru liberali în poarta PSD.

Ca să vedeți cum se joacă…jocul – criterii.ro

Chiar și un copil de grădiniță, înțelege că PNL nu are cum să obțină 17 mandate de consilieri județeni din 33! Chiar dacă PNL are cele mai multe primării din județ, nu trebuie omis că la municipiu are cel mai varză candidat, care nu va obține mai mult de 12 la sută, iar PSD Vâlcea merge cu un candidat redutabil care poate surmonta diferența din mediul rural. Și să nu uităm și celelalte partide, care-și joacă propria șansă: ALDE, Mișcarea Populară, PER, PRU. Cui îi folosește declarația de TRĂDĂTOR a lui Bușu?! Domnule Lovin, vă însușiți poziția colegului? Ce părerea are președintele Călin Popescu Tăriceanu de aceste derapaje?!

NR: Titlul ne aparține!

Leave a Response