|vineri, aprilie 19, 2024
  • Follow Us!

Dragnea și Tăriceanu au hotărât: Constantin Rădulescu (PSD), președinte la CJ Vâlcea, Adrian Bușu (ALDE) vicepreședinte 

media-146522349766737300

PSD a bătut palma cu ALDE: Liviu Dragnea a anunțat ce-i dă lui Tăriceanu

PSD va face alianţă cu ALDE în toate consiile locale şi judeţene din ţară. Liviu Dragnea spune că va oferi  câte un post de vicepreşedinte de Consiliu Judeţean oamenilor lui Tăriceanu chiar dacă PSD şi UNPR are majoritatea fără ajutorul liberalilor şi democraţilor.

„În toate judeţele, ALDE va primi un post chiar dacă avem majoritate fără ALDE. Nu ne-am gândit la un acord scris cu ALDE. E bazată pe caracter. Ne concentrăm doar pe constituirea majorităţilor. ALDE va avea viceprimar la Bucureşti.”, a spus Dragnea, completat de Tăriceanu: „Am făcut o înţelegere politică şi o respectăm. Avem o mare responsabilitate. Suntem concentraţi pe ceea ce e în ţară. vrem să alcătuim majorităţi. Avem o responsabilitate în guvernarea locală.”.

În privinţa unei moţiuni de cenzură, Călin Popescu Tăriceanu dă înapoi şi îl lasă pe Dacian Cioloş să răsufle uşurat. „E uşor de dat jos un guvern. O să cântărim bine.”, a spus Tăriceanu.

Liderii PSD şi ALDE au produs şi un moment amuzant atunci când au fost întrebaţi dacă vor susţine acelaşi om la Curtea Constituţională: ” Susţinem propunerea PSD pentru judecătorul de la Curte”, a spus Tăriceanu. „Dar noi nu susţinem pe nimeni”, a spus Dragnea care l-a luat prin surprindere pe copreşedintele ALDE. „A, nu faceţi?”, a replicat, uimit, Tăriceanu.

http://www.stiripesurse.ro/psd-a-batut-palma-cu-alde-liviu-dragnea-a-anun-at-ce-i-da-lui-tariceanu_1137546.html

Leave a Response